Gabor is één van de allergrootste en meest bekende merken schoenen voor dames. De Gabor schoenen en Gabor zijn in bijna iedere schoenwinkel te koop.
Het zijn dan ook damesschoenen en dameslaarzen van hoge kwaliteit en voor iedere vrouw is er wel een geschikt paar Gabor schoenen of laarzen te vinden.

Goed, mooi en betaalbaar

Hoog van kwaliteit, mooi en comfortabel om te dragen, zo kun je Gabor schoenen het best omschrijven. En daarbij zijn het misschien geen goedkope schoenen, maar wel heel betaalbare schoenen. Kijk maar bij de Gabor schoenen bij de onderstaande schoenenwinkels voor Gabor damesschoenen en dameslaarzen tegen een lage prijs.

Deze winkels bieden het beste assortiment Gabor schoenen en Gabor laarzen tegen aantrekkelijke prijzen aan:

Informatie Gabor schoenen

Gabor is een groot Duits schoenmerk, en Duitse schoenen zijn vrijwel altijd comfortabele schoenen. Dat geldt absoluut ook voor Gabor schoenen. Het zijn schoenen en laarzen met een geweldige pasvorm, een hoog draagcomfort en bovendien gaat dit schoeisel lang mee. De kwaliteit van Gabor schoenen en Gabor laarzen is hoog. Er worden in de fabriek dan ook bijzonder hoge kwaliteitseisen aan de schoenen gesteld.

Van een zakhorloge tot één van de grootste schoenmerken
De geweldige kenmerken van Gabor schoenen hebben er toe geleid dat het merk is uitgegroeid tot één van de grootste schoenfabrikanten van Europa. En dan te bedenken dat het ooit allemaal begon met één zakhorloge.

In 1949 waren er namelijk twee Duitse broers, Joachim en Bernhard Gabor, die het gouden zakhorloge van hun vader ruilde voor een Singer naaimachine. Deze naaimachine was het begin van de schoenenfabriek die nu tot de allergrootste behoort.

Met deze naaimachine gingen ze namelijk goedkope schoenen maken die ze in hun omgeving verkochten. Kort na de oorlog was er in Duitsland grote vraag naar dit soort handgemaakte goedkope schoenen.

Zakelijk inzicht was de broers niet vreemd en ze waren zo verstandig om het verdiende geld te investeren in Amerikaanse machines om schoenen te maken. In de buurt van Hamburg kwam zo de eerste echte (kleine) fabriek voor Gabor schoenen tot stand. En daarna groeide het merk alleen nog maar.

Specialist in goede schoenen en laarzen voor dames
Tegenwoordig zijn er Gabor schoenen en Gabor laarzen in alle soorten die je maar kunt voorstellen. Wel allemaal damesschoenen en dameslaarzen, want hierin heeft Gabor zich in de loop der tijd gespecialiseerd.

Kijk bij het bovengenoemde aanbod van Gabor schoenen voor al deze schoenen en laarzen bij de beste  online schoenwinkels van Nederland en België die bovenaan genoemd worden. Je vindt daar ook alle informatie en prijzen.

Zie ook

Onderwerpen
Gabor schoenen, dames, Gabor laarzen, aanbiedingen damesschoenen.