Gabor is al weer helemaal klaar voor de zomer. Met schoenen en laarsjes volgens de laatste modetrends. Sneakers, ballerina’s, sandalen, enkellaarsjes en andere mooie en comfortabele schoenen voor de zomer.

De kleuren wit en zilver zien we veel terug bij de Gabor schoenen uit de zomercollectie. Deze kleuren doen het goed bij de metallics die de grote schoenentrend van deze zomer zijn. De Gabor schoenen van deze zomer shinen, en dan letterlijk. Want glans komen we veel tegen bij de schoenen uit de Gabor zomercollectie. De glanzende afwerking maakt de Gabor schoenen glamoureus, en schoenen mogen glanzen deze zomer. Bij iedere gelegenheid!

Ook andere frisse kleuren zien we bij de Gabor damesschoenen. Echte zomerkleuren.

Alle Gabor schoenen en laarzen

Kijk bij de aanbiedingen van Gabor schoenen wat voor Gabor schoenen er bij de Nederlandse schoenenwinkels is te vinden. En koop deze mooie damesschoenen en dameslaarzen daar tegen de laagste prijs. Je kunt de schoenen daar per model selecteren.


Bekijk de video

Extra veel comfort

Extra veel aandacht is er deze zomer voor het draagcomfort. Het comfort is altijd al in orde geweest bij Gabor schoenen en laarzen, maar voor dit seizoen doet Gabor er een schepje op. Veel schoenen bieden extra wijdte zodat de tenen, de wreef en de bal van de voet meer ruimte hebben. En deze zomer zien we weer Gabor schoenen met hovercraft-afwerking, een bekleding met luchtkussentjes die de voet op een comfortabele manier ondersteunen.

Op zoek naam mooie damesschoenen? Kijk dan vooral eens bij de bovengenoemde aanbiedingen van Gabor schoenen en laarsjes.

Foto’s: Gabor

Onderwerpen:
Gabor sandalen, zomer, Gabor ballerinas, schoenen zomer.