Espadrilles zijn deze zomer helemaal in de mode. Deze zomerschoenen voor dames en heren, gemaakt van canvas of jute met een zool van touw en rubber stammen uit de omgeving van de Pyreneeën. Op de stranden van Zuid-Frankrijk en Spanje worden de espadrilles al sinds tijden gedragen. De laatste jaren veroveren de espadrilles ook steeds meer Nederland en België.

Het Spaanse Gaimo is één van de beste fabrikanten van espadrilles. Gaimo espadrilles worden met de hand gemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

Hier koop je voordelig Gaimo schoenen

Bovendien zien Gaimo espadrilles er mooi uit en zijn ze – zeker voor handgemaakte schoenen van deze kwaliteit – best goedkoop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Gaimo schoenen bij de onderstaande online schoenenwinkels.

Modieuze espadrilles voor dames

Hoewel Gaimo een echte Spaanse fabrikant van espadrilles is, is het geen merk dat angstvallig vasthoudt aan de bestaande modellen. Ze maken traditioneel ogende espadrilles, maar ook varianten daarop zoals pumps, veterschoenen, sandalen, sneakers en laarsjes. Deze zijn altijd voorzien van de voor espadrilles kenmerkende met touw beklede zool, maar de schoenen zelf zijn vaak modern en modieus.

Gaimo maakt schitterende espadrilles voor vrouwen en mannen. Deze zijn zomers en stijlvol. Altijd gemaakt van natuurlijke materialen. In Nederland kom je deze mooie espadrilles steeds vaker tegen. Kijk maar bij de  aanbiedingen van Gaimo schoenen bij de online winkels hierboven. Daar kun je zien wat de beste Nederlandse schoenenwinkels aan Gaimo espadrilles leveren.

Hieronder nog wat voorbeelden uit het grote aanbod aan Gaimo espadrilles.

Zie ook: Meer tips espadrilles

Onderwerpen:
Gaimo schoenen, Gaimo espadrilles.