Gant U.S.A. is een Zweeds-Amerikaans modemerk dat ook schoenen en laarzen maakt. Niet alleen Gant schoenen, maar ook kleding, parfums, horloges en zonnebrillen worden door Gant gemaakt.

Gant U.S.A. heeft de USA niet alleen zijn naam te danken aan het feit dat het in New York is opgericht (in 1949), maar ook aan de Amerikaanse stijl van de Gant schoenen, kleding en accessoires.

Een groot deel van de Europese collectie komt echter uit Zweden. Deze Europese Gant kleding en Gant schoenen kenmerkt zich als mode met een Amerikaanse look die afgestemd is op de Europese consument.

Gant schoenen en mode in Nederland kopen

Onderstaande online winkels bieden een mooi en groot assortiment aan Gant schoenen en mode aan.

Gant USA uit Zweden

Het is te danken aan de Zweedse vestiging dat Gants uitgroeide tot een groot internationaal modemerk dat je in alle uithoeken van de wereld kunt vinden. Gant Zweden werd groter dan het Amerikaanse moederbedrijf en de Zweden kochten uiteindelijk Gant op.

Gant schoenen

Het Gant assortiment aan schoenen is breed. Gant maakt schoenen voor dames en heren. Het betreft vele modellen schoenen zoals enkellaarzen, lage en hoge sneakers, ballerina┬┤s, sandalen, veterschoenen en veel meer. Zowel voor zomerschoenen als voor winterschoenen kun je uitstekend bij Gant terecht.

Foto: Gant
Onderwerpen:
Gant schoenen, Gant mode, herenschoenen, Gant sneakers, dames.