Comfort en pasvorm staan voorop bij Ganter schoenen. Deze Duitse schoenfabrikant maakt al vele jaren schoenen voor dames en heren die voetproblemen hebben of gewoon heel veel waarde hechten aan schoenen met een hoog draagcomfort.

Ganter schoenen hebben veel sterke punten. Ze hebben een bijzonder goede schokdemping, ademen heel goed en zijn zacht maar geven toch veel steun. Het voetbed van Ganter schoenen is uitneembaar zodat je in Ganter schoenen je eigen steunzolen kunt dragen.

Kijk hieronder bij de aanbiedingen van Ganter schoenen waar in Nederland en Belgiƫ je deze goede comfortschoenen momenteel voordelig kunt kopen.

Aanbiedingen Ganter schoenen

Onderstaande winkels bieden een mooi assortent Ganter schoenen tegen een lage prijs.

Ganter schoenen in diverse breedtematen

Ganter schoenen zijn niet alleen in verschillende lengtematen te koop, maar ook in verschillende breedtematen. Zo kun je altijd door voor jou ideale Ganter schoenen vinden.

Comfortschoenen

Alle Ganter schoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, vooral van plantaardige oorsprong. Aan het voetbed is veel aandacht besteedt, deze zijn anatomisch gevormd, ook de uitneembare zolen, en verlichten de gewrichten en versterken de spieren. Ze zijn zo ontworpen dat ze de natuurlijke manier van lopen bevorderen.

Alle soorten Ganter comfortschoenen

De collectie Ganter schoenen bevat veterschoenen, sandalen, instappers, klittenbandschoenen en laarzen. Er zijn Ganter damesschoenen en Ganter herenschoenen. Goedkoop zijn al deze Ganter schoenen helaas niet, maar met Ganter schoenen koop je wel heel goede comfortschoenen.

Informatie Ganter schoenen

Veel goede comfortschoenen komen uit Duitsland en ook Ganter is een Duits merk schoenen. Al in 1922 begon Ganter met het maken van gezondheidsschoenen. Dat was in een tijd dat gezondheidsschoenen nog nauwelijks gedragen werden. Je kunt Ganter gerust een pionier in gezondheidsschoenen noemen.

Vanaf 1977 maakte Ganter naam met zijn Ganter Aktiv schoenen. Dit was een volledig nieuw soort schoenen die de drager de indruk gaf dat hij of zij op blote voeten loopt. Extreem comfortabele schoenen! Daarnaast bieden de Ganter Aktiv schoenen, die nog steeds een belangrijk deel van het assortiment Ganter schoenen vormen, veel bescherming en bevrijden ze de drager van diverse problemen zoals rugpijn en problemen met de houding.

Ook in de jaren daarna maakte Ganter schoenen vele ontwikkelingen door die we nog steeds bij deze comfortschoenen terug zien. Zo ontwikkelde Ganter de arcade schacht en het 4-punts rol systeem. En ook beroemd is de Ganter zool die uit drie delen bestaat. De kern van deze zool is een stabilisator, verpakt in een afrolzool en een schokabsorptie inlay.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Ganter schoenen voor deze goede comfortschoenen tegen de laagste prijzen.