Nederlandse online schoenenwinkels en grote internationale schoenenwinkels die online in Nederland actief zijn hanteren vaak zeer goede prijzen en voorwaarden. Zo interessant dat het voor inwoners van België ook vaak interessant is om bij deze webwinkels te kopen.

Maar kun je als inwoners van België deze schoenen ook thuis laten bezorgen? En zo ja, zijn daar extra kosten aan verbonden. Wij kijken hier naar alle mogelijkheden, voorwaarden en kosten voor het vanuit België in Nederland online kopen van schoenen.

In het overzicht van de Nederlandse schoenenwinkels die in België leveren kun je precies zien welke Nederlandse schoenenwinkels hun schoenen en laarzen ook in België te koop aanbieden. Heel veel Nederlandse schoenenwinkels bezorgen ook in België en in de meeste gevallen zijn de verzendkosten gelijk.

Gratis bezorging in België

En bij de meeste schoenenwinkels in Nederland is de bezorging gratis (soms altijd, soms boven een bepaald bedrag) dus in de meeste gevallen worden de schoenen in België ook gratis bezorgd!

Uitzonderingen

Maar er zijn uitzonderingen. Schuurman Schoenen vraagt bijvoorbeeld altijd 3,95 euro verzendkosten als de schoenen naar België moeten worden verstuurd en Topshoe,  Sommige winkels vragen zelfs een tientje. Een enkele winkel zoals Dolcis en Manfield bezorgt zelfs helemaal niet in België.

Maar gelukkig zijn dit allemaal uitzonderingen. De meeste Nederlandse schoenenwinkels bezorgen gratis in België. Kijk in bovenstaand overzicht voor meer informatie over de bezorging in België.

Onderwerpen:
Schoenen België, Vanuit België schoenen in Nederland kopen.