De Geox Nebula schoenen zijn sportieve sneakers voor meisjes en jongens, voor vrouwen. Gezonde schoenen, ademend zoals alleen Geox schoenen ademen kunnen. Deze sneakers voor kinderen en volwassenen zijn er in vele prints en kleuren. Soms bescheiden, soms in een explosie van kleur. Ideaal voor het voorjaar en de zomer.

In totaal brengt Geox meer dan 100 variaties van deze schoen op de markt. In de meest uiteenlopende kleuren. En ook de zolen hebben een grote variatie aan kleur. Soms zijn ze wit. soms hebben de zolen dezelfde kleur als het bovenwerk, soms hebben ze een heel andere, afstekende, kleur.

>>> TIP: Kijk bij de aanbiedingen van Geox schoenen voor deze mooie sneakers tegen de laagste prijs.

Zeer goed ademende schoenen

Met de Nebula sneakers perfectioneert Geox zijn concept van ademende schoenen nog verder. Dankzij een geheel nieuwe technologie ademende de schoenen aan alle kanten. Ook door de zool. En binnen in de schoen bevinden zich een soort luchtkanalen. Door deze kanalen kan de warme lucht van de voeten afgevoerd worden.


Bekijk de video

Zeer comfortabel

Ook op andere punten zijn de Geox Nebula sneakers erg comfortabel. De zool is zo ontworpen dat de voeten alleen op hun natuurlijke punten contact maken. Verder is de zool heel flexibel en stabiel. De zool geeft veel grip.

Geschikt voor alle seizoenen

Geox brengt de schoenen zowel in zomerse kleuren als in meer neutrale kleurstellingen uit. Dit komt omdat deze lichte schoen alle seizoenen gedragen kan worden. Van een paar Geox Nebula sneakers heb je het hele jaar plezier.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Geox schoenen voor de Geox Nebula sneakers en andere Geox schoenen tegen de laagste prijs.
Onderwerpen:
Geox Nebula, comfortabele sneakers, ademende sneakers, flexibele sneakers Geox.