De Geox Nebula is een sneaker die er heel retro uitziet, maar deze Geox sneakers zijn juist heel vernieuwend en innovatief. Geox Nebula sneakers zijn extreem flexibel en bijzonder licht. Je kunt deze schoenen het hele jaar door dragen.

Instapper vermomd als sneaker

Zijn de Geox Nebula sneakers of instappers? Eigenlijk beide. Ze zien er uit als een sneaker en je kun ze ook als een veterschoen aan en uittrekken. Maar de Geox Nebula is zo flexibel dat je de achterzijde van de schoen weg kunt vouwen en je voet er zo in en uit kunt schuiven. Als bij een instapschoen!

Optimaal draagcomfort door hoge flexibiliteit

Door die extreme flexibiliteit is de Geox Nebula ook een bijzonder comfortabele sneaker om te dragen. Bovendien wordt door 3D performance technologie de voet optimaal ondersteund en zorgt de vorm van de zool (met een platte hiel en verder ronde vormen) voor het optimaal rollen van de voet en een optimale stabiliteit van zowel voeten als benen.

Ook geeft de rubberen zool van de Geox Nebula sneakers heel veel grip.

En tenslotte: De Geox Nebula sneakers zijn echte Geox schoenen. Het zijn dus schoenen die ademen. De ideale sneakers om zweetvoeten te vermijden.

De zolen beschikken over extra grote perforaties en een full-sieze membraam en alles bij de Geox Nebula ademt. Maar toch zijn deze flexibele sneakers waterdicht. Een kunststukje!’

De Geox Nebula sneakers zijn te koop in diverse kleuren en stijlen voor zowel dames als heren. Kijk bij de aanbiedingen van Geox schoenen voor de aanbiedingen en meer informatie over Geox schoenen.

Onderwerpen:
Geox Nebula, flexibele sneakers, instap sneakers.