Gidigio schoenen zijn modieuze damesschoenen van hoge kwaliteit. Gidigio maakt echte Italiaanse damesschoenen, elegant en vrouwelijk, met de hoge kwaliteit dat dit soort Italiaanse schoenmerken eigen is.

Qua stijl en uitstraling kunnen Gidigio schoenen zich meten met de damesschoenen van de dure haute couture merken, maar de prijzen van Gidigio schoenen liggen, hoewel ze ook niet echt goedkoop zijn, een heel stuk lager.

De prijs / kwaliteit verhouding van Gidigio damesschoenen is dan ook bijzonder goed. Het zijn mooie trendy schoenen die veel draagcomfort en kwaliteit  bieden.

We hebben helaas geen winkels voor Gidigio schoenen in Nederland. Kijk bij de Schoenmaatvinder voor leuke andere schoenen in jouw maat.

Het merk Gidigio neemt al sinds 1996 een vooraanstaande plaats in in de modieuze schoenenindustrie. Oprichter Giotgio D’Allessandro is een perfectionist die de hoogste eisen stelt aan de materialen, de pasvorm en het uiterlijk van zijn schoenen. Het resultaat is Italiaanse kwaliteitsschoenen voor dames tegen heel betaalbare prijzen.

De meeste Gidigio schoenen zijn niet alleen mooi, modieus en kwalitatief uitstekend, het zijn ook damesschoenen die zich makkelijk laten combineren met vele stijlen kleding en geschikt zijn voor vele gelegenheden. Deze Gidigio schoenen draag je even makkelijk op een officiƫle gelegenheid of op een feest als op je werk.

Meer informatie: Gidigio.com

Foto: Gidigio

Onderwerpen:
Gidigio schoenen, Gididio laarzen.