Giesswein is een merk schoenen uit Oostenrijk dat voornamelijk sloffen (pantoffels) maakt. Voor dames, heren en kinderen. Daarnaast maakt Giesswein ook slippers, instappers en andere casual schoenen.

Het zijn echter vooral de sloffen / pantoffels waaraan Giesswein zijn goede naam te danken heeft. Giesswein pantoffels zijn comfortabele maar sterke sloffen. Dit komt onder andere door het gebruik van goede materialen, zoals rubber.

Koop online Giesswein pantoffels en schoenen tegen de laagste prijs

Giesswein pantoffels en Giesswein schoenen zijn ondanks hun hoge kwaliteit goed betaalbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Giesswein sloffen en schoenen bij onderstaande online winkels om te zien wat deze mooie schoenen en pantoffels in Nederland en België bij de belangrijkste schoenenwinkels kosten.

Alle Giesswein pantoffels en schoenen worden milieuvriendelijk geproduceerd en ze zijn voorzien van een anti-slipzool.

Informatie Giesswein sloffen en schoenen

In 1954 werd het merk Giesswein opgericht door het echtpaar Walter en Elisabeth Giesswein. In eerste instantie maakte de Giessweins geen schoenen maar gebreide kledingstukken. Met succes.  In 1974 werd het assortiment uitgebreid met de bekende Oostenrijkse slof. Deze eerste Giesswein sloffen werden al snel geëxporteerd naar diverse landen waaronder ook de Verenigde Staten. Giesswein krijgt in 1999 een octrooi voor hun procedé om rubber op de sloffen aan te brengen.

Giesswein laarzen

Voor kinderen en vrouwen heeft Giesswein ook heel leuke regenlaarzen in het assortiment. Deze rubberen Giesswein laarzen zijn soms voorzien van grappige afbeeldingen en motieven maar er worden ook neutrale modellen gemaakt. Er zijn veel van dit soort Giesswein laarzen zowel voor jongens als voor meisjes, maar ook voor vrouwen.

Giesswein kinderschoenen

Voor kinderen zijn er nog meer leuke Giesswein schoenen online te kopen. Naast de bekende pantoffels en laarzen heeft Giesswein voor kinderen ook mooie sandalen en klittenbandschoenen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Giesswein sloffen en schoenen voor al deze mooie pantoffels, laarzen en schoenen.

Zie ook: Meer pantoffels tips

Onderwerpen:
Giesswein schoenen, Gieswein sloffen, Giesswein pantoffels, heren, dames.