Gioseppo schoenen zijn mooie schoenen en laarzen die in Spanje worden geproduceerd. Gioseppo is vooral bekend om hun slippers en sandalen voor meisjes en jonge vrouwen, maar ze maken naast deze sandalen en slippers ook heel mooie laarzen en andere soorten schoenen.

Online Gioseppo schoenen goedkoop kopen

In Nederland zijn het vooral de slippers en sandalen voor meisjes en dames die we in  de winkels aantreffen. De beste winkels om deze Gioseppo schoenen te kopen zijn de onderstaande online schoenenwinkels. Deze winkels bieden de mooiste Gioseppo schoenen tegen de laagste prijzen aan.

Het gaat hierbij vooral om slippers en sandalen. Zoek je een ander soort Gioseppo schoenen? Kijk dan bij de bovenstaande aanbiedingen van Sarenza. Deze webshops biedt het volledige Gioseppo assortiment online aan. Vaak met een interessante korting.

Gioseppo sandalen en slippers

Hoewel ze ook andere soorten schoenen maken bestaat het aanbod aan Gioseppo schoenen vooral uit zomerse schoenen als slippers en sandalen.
Niet vreemd voor een schoenmerk uit het warme Spanje. Hun slippers en sandalen zijn zomers en vrolijk qua stijl. Vooral hun slippers en sandalen voor meisjes en jonge vrouwen zijn heel populair.
Diverse schoenenwinkels in Nederland bieden alleen dit deel van de Gioseppo collectie aan.

Andere Gioseppo schoenen en laarzen

Maar het schoenmerk Gioseppo biedt dus meer dan alleen slippers en sandalen. Eigenlijk maken ze bijna alle andere soorten schoenen. Voor dames en voor meisjes, en in mindere mate ook voor heren en jongens.
Naast slippers, sandalen en laarzen bestaat de collectie Gioseppo schoenen ondermeer uit ballerina’s, pumps, sneakers, veterschoenen, wandelschoenen, instapschoenen en schoenen met sleehakken.
Kortom, Gioseppo biedt voor ieder wat wils. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen bij Sarenza en de anderen online winkels voor al deze Gioseppo schoenen.
Het zijn mooie schoenen en laarzen met een uniek en vaak een geheel eigen uiterlijk. Gioseppo schoenen en laarzen zijn niet voor niets aan een grote opmars bezig.

Gioseppo schoenen worden in 35 landen verkocht. Spanje, Italië en Nederland zijn de belangrijkste afzetmarkten voor het Spaanse merk. Hoewel het merk een grote groei doormaakt bestaan ze al meer dan 20 jaar. Gioseppo schoenen is nog steeds in handen van de familie Navarro van de oprichter van het merk.

Over Gioseppo schoenen

In 1991 besloot schoenmaker Jose Navarro zijn eigen schoenmerk te beginnen. Het begon met slippers voor op het strand, later kwamen de Disney laarzen en de Gioseppo Kids kinderschoenen.

En nu brengt Gioseppo een heel complete serie schoenen voor dames, heren en kinderen op de markt, met talloze modellen in een geheel eigen stijl.

Gioseppo schoenen worden ook vaak Gios Eppo schoenen genoemd. Dit komt door het logo vanhet schoenmerk waarin de naam op een dusdanige manier wordt afgebroken.

Onderwerpen:
Gioseppo sandalen meisjes, Gioseppo slippers, meisjessandalen, meisjesslippers, Gioseppo meisjesschoenen, dames.