Giulia Taddeucci schoenen zijn prachtige slippers en sandalen van de gelijknamige Italiaanse schoenontwerpster. Giulia Taddeucci slippers en sandalen zijn modieus met een klassiek tintje. Het zijn heel smaakvolle slippers en damessandalen.

Giulia Taddeucci schoenen zijn van hoge kwaliteit en hebben een uniek design. Toch zijn de Giulia Taddeucci sandalen en slippers heel betaalbaar. Vooral als je ze met korting op de kop kunt tikken. Kijk bij de aanbiedingen van Giulia Taddeucci schoenen waar je deze prachtige slippers en sandalen voordelig kunt kopen.

Helaas: We hebben momenteel geen winkels met Giulia Taddeucci schoenen in Nederland. Kijk bij de onderstaande slippers en sandalen voor de beste alternatieven.

Informatie Giulia Taddeucci schoenen

“Draag lifestyle, en niet alleen maar damesschoenen” is het motto van Giulia Taddeucci. En dat is te zien, want Giulia Taddeucci schoenen zijn niet zomaar slippers en sandalen. Sensualiteit en glamout vinden elkaar in dit zomerse schoenmerk. Met Italiaanse stijl en elegantie. Heel vrouwelijke schoenen, die bovendien gemaakt zijn van het beste leer en andere materialen van hoge kwaliteit.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Giulia Taddeucci schoenen wat dit Italiaanse damesschoenen-merk allemaal voor moois voor jou te bieden heeft.