Ze waren ruim 2000 jaar geleden al in de mode, en nu weer: Romeinse gladiator sandalen. Deze modieuze sandalen worden gekenmerkt door een groot aantal bandjes over de wreef van de schoen.

Bullboxer, Sacha, Gabor, Clarks, s.OliverTamaris en vele andere merken maken mooie modieuze gladiator sandalen. Zoals je aan de foto’s hieronder kunt zien zijn deze gladiator sandalen voor dames flink gemoderniseerd.

s.Oliver

Kijk voor mooie gladiator sandalen voor weinig geld bij de aanbiedingen van sandalen van de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland. Tussen hun aanbiedingen van sandalen zitten heel veel gladiatorsandalen.

Tamaris

Gladiator sandalen zijn uitstekend geschikt voor de zomer omdat ze voor een groot deel open zijn en daardoor koel zijn en goed ademen. Niet alleen door de openingen, maar ook dankzij het feit dat echte gladiator sandalen van natuurlijk leer zijn gemaakt.

Gabor

Gladiator sandalen heb je in vele modellen. Ze kunnen over platte zolen beschikken, maar ook over hoge hakken. Ze kunnen laag zijn, maar je hebt ook gladiator laarzen, die doorlopen tot vlak onder de knie. Onder andere Steve Madden maakt deze opmerkelijke hoge gladiator sandalen.

Steve Madden

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van sandalen voor de beste (en goedkoopste) aanbieders van gladiator sandalen en andere damessandalen.