Globe is een sportief merk schoenen. Globe sneakers, schoenen en andere streetwear komen voort uit de Australische skate-wereld.. Het mode- en schoenmerk Globe is in 1994 in Melbourne opgericht door de gebroeders Hill, drie Australische broers die daarvoor als professioneel skater hun brood verdiende.

Deze drie skaters hadden als doel schoenen en kleding volgens de hoogste kwalitatieve eisen te produceren. Voor het ontwerpen van de Globe schoenen hebben de Hill broers een beroep gedaan op diverse professionele skaters. Onder andere Rodney Mullen en Greg Lutka werden betrokken bij het ontwikkelen van de Globe schoenen.

Goedkoop Globe sneakers in Nederland kopen

Globe schoenen is een sportief merk dat op het gebied van schoenen vrijwel uitsluitend sneakers levert. Deze sneakers zijn van hoge kwaliteit maar ook trendy en modern. Er is een ruime keuze uit hoge sneakers en lage sneakers voor dames en heren, waarbij het aanbod aan sneakers voor heren het grootst is.
Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor Globe schoenen. Daar vind je al deze mooie sneakers tegen een lage prijs.

Zie ook: Aanbiedingen goede sneakers

Foto: Globe

Onderwerpen:
Globe schoenen, Globe sneakers, herensneakers, Globe skateschoenen.