Eerder hadden we al aandacht voor de beste merken pantoffels, maar er zijn natuurlijk ook goedkopere sloffen. Daarom hier de beste merken voor goedkope pantoffels.

Tip: Zoek je goedkope pantoffels? Kijk dan eens in dit overzicht met aanbiedingen van pantoffels. Daarin vind je alle pantoffels bij alle belangrijke Nederlandse winkels op prijs gesorteerd, met de goedkoopste pantoffels eerst. Sloffen voor dames, heren, meisjes en jongens. Zo kun je precies zien waar je goedkoop door door jou gewenste pantoffels kunt kopen.

Hieronder vind je enkele goede merken goedkope pantoffels. Hou er wel rekening mee dat je bij deze goedkope sloffen wel kwaliteit en comfort inlevert ten opzichte van de duurdere pantoffels van de bovengenoemde beste merken.

Casa Mia

Pantoffel-merk van de Duitse schoengigant Deichman (in Nederland eigenaar van Van Haren). Onder de naam Casa Mia worden comfortabele pantoffels tegen een heel lage prijs verkocht. Deze voordelige sloffen zijn er voor heren, dames en kinderen in veel verschillende modellen en in veel verschillende kleuren.

Antibes

Ook Antibes maakt sloffen in meerdere modellen. Met open hiel en met gesloten hiel. Ze worden gemaakt van textiel of suedine (kunstleer). Antibes pantoffels zijn er voor dames en heren.

Blenzo

De pantoffels van het Nederlandse merk Blenzo zijn wat minder goedkoop maar heel betaalbaar. De sloffen zijn gemaakt van zacht textiel en voorzien van een rubberen zool zodat je ze ook buiten kunt dragen. Blenzo pantoffels zijn er voor volwassenen en kinderen.

Zie ook: MeerĀ pantoffels
Foto: Blenzo pantoffels