Naast de grote bekende schoenmerken zijn er een groot aantal merken waarvan de naam minder bekend in de oren zal klinken. Dit zijn merken schoenen waarvoor minder reclame gemaakt wordt omdat hun prijs en winstmarge dat niet toelaat.

Vaak zijn dit goedkope schoenen die in winkelketens als huismerk worden verkocht. Goldstep is zo’n merk.

Door het faillissement van Schoenenreus zijn Goldstep schoenen niet meer te koop.
Kijk bij andere merken goedkope schoenen voor alternatieven.

Goldstep is een merk schoenen dat zowel damesschoenen als herenschoenen maakt. De modellen lopen sterk uiteen. Van sandalen en instappers tot laarzen en pantoffels, maar hun prijsniveau is vergelijkbaar: goedkoop. Goldstep schoenen zijn voordelige schoenen.

Goldstep schoenen worden door Schoenenreus verkocht. De collectie bestaat vooral uit slippers, pumps en instappers, maar ook ondermeer enkellaarsjes, sneakers en pantoffels worden onder deze naam verkocht. Goldstep is een huismerk, dus de fabrikant kan per model verschillen, maar alle Goldstep schoenen hebben als overeenkomst dat ze goedkoop worden aangeboden.

Het is oneerlijk om de kwaliteit van Goldstep schoenen te vergelijken met schoenen die drie keer zo duur zijn. Maar kwalitatief zijn ze zeker niet drie keer minder. Op de verhouding prijs / kwaliteit is dus niets aan te merken. En als je van plan bent een paar schoenen af en toe te dragen, dan zijn Goldstep schoenen een goede keuze. Het uiterlijk van de schoenen is namelijk dik in orde en qua draagcomfort scoren ze ook een voldoende. Bovendien zijn veel Goldstep schoenen van echt leer. Hoe de schoenen zich op lange termijn houden zal je moeten proberen. Maar gezien de prijs hoeven ze niet vele jaren intensief gedragen te worden. En mochten ze slijtage gaan vertonen, dan heb je een mooi excuus om weer voor weinig geld een nieuw mooi paar te kopen.