Bij goedkope slippers denk je misschien aan goedkope “huismerk” slippers van de schoenen discounters. Maar ver onder de 20 euro koop je ook slippers van de beste topmerken. Je moet alleen even weten waar je moet kijken.

Kijk bij de aanbiedingen van slippers voor een overzicht van de aanbiedingen van slippers bij de beste online winkels. Zo selecteer je snel en makkelijk de door jou gewenste slippers tegen de laagste prijs. Je kunt het schema verder specificeren op geslacht (mannen, vrouwen, jongens of meisjes).

Goedkope slippers kunnen soms best van een goed merk zijn. Zo maakt het Deense Jack & Jones heel leuke teenslippers voor heren die voor prijzen onder de 10 euro te koop zijn. En ook Protest slippers kun je daar al onder de 10 euro vinden.

Voor een paar echte Havaianas slippers beginnen de prijzen bij een euro of 13, en ook Reef of O’Neill kinderslippers beginnen bij die prijs.

Ook voor dames zijn er veel Havaianas slippers goedkoop te koop. Ruim onder de 20 euro heb je al een paar mooie teenslippers van dit Braziliaanse topmerk in slippers. Dat geldt ook voor de herenslippers. Andere goedkope alternatieven voor heren zijn naast de bovengenoemde slippers van Jack & jones de teenslippers van Superdry en Ipanema.

Onder de 20 euro zijn er vele prachtige slippers van topmerken te koop. Kijk maar bij bovengenoemde aanbiedingen.

Foto’s: Havaianas slippers