Ben je op zoek naar een paar goedkope sloffen? Maar natuurlijk wil je wel pantoffels die lekker zitten en een tijdje meegaan. Daarom hier enkele goede merken goedkope sloffen.

Hieronder vind je sloffen van goedkope merken. Ben je op zoek naar meer luxe pantoffels of wil je zien welke aanbiedingen aan pantoffels de bekende schoenenwinkels momenteel hebben? Kijk dan bij de aanbiedingen van goede pantoffels.

Dit zijn goedkope merken sloffen:

Scapino sloffen en pantoffels
De meest goedkope sloffen vind je bij Scapino. Voor een euro of zes heb je al een paar comfortabele sloffen. Diverse modellen van Spaanse sloffen tot herenpantoffels. Dierensloffen en pantoffels voor kinderen.

Thu!s pantoffels
Naast het eigen merk pantoffels verkoopt Scapino ook pantoffels van het merk Thu!s. Dit label is helemaal gespecialiseerd in sloffen, pantoffels en huisschoenen. Ze hebben meer dan 150 modellen en varianten! Voor dames, heren, kinderen en baby’s. Allemaal heel betaalbaar. Thu!s biedt de grootste keuze uit goedkope pantoffels.

Hobb’s sloffen
Hoewel Hobb’s geen specialist in sloffen is (ze maken ook andere schoenen en laarzen) is dit een goed merk als je een paar goedkope Spaanse sloffen koopt. Dit zijn pantoffels die je voeten heerlijk warm houden. Ze zijn gemaakt van suède en heerlijk warm gevuld met imitatiewol. Deze goedkope sloffen koop je al ruim onder de 10 euro.

Blenzo pantoffels
Gaat je voorkeur uit naar wat stevigere muilen of instappers? Kijk dan eens naar Blenzo pantoffels. De sloffen van deze Nederlandse pantoffel-specialist zijn heel goedkoop maar toch comfortabel en goed van kwaliteit. Ze zijn er voor dames en heren, en het zijn ideale huisschoenen.

Belizia pantoffels
Ook ook België komen goede betaalbare pantoffels. Belizia verkoopt goede maar voordelige pantoffels, sloffen en muilen voor zowel vrouwen en mannen als meisjes en jongens.

Luxere merken?

Stel je hogere eisen aan je pantoffels? Wil je bijvoorbeeld sloffen van lamswol? Kijk dan bij de beste merken pantoffels. Ook deze sloffen van topkwaliteit kunnen namelijk heel goedkoop zijn.

 
Onderwerpen:
Goede goedkope pantoffels. beste goedkope sloffen, voordelig pantoffels goedkoop.