Snowboots zijn meestal behoorlijk dure laarzen, maar vaak draag je ze maar een beperkt aantal dagen per jaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, je kunt ze immers vele jaren dragen, maar misschien wil je toch niet te veel geld aan snowboots uitgeven en je nieuwe snowboots goedkoop kopen. Voor dat geval hebben we hier een overzicht van goedkope snowboots.

Het betreft snowboots van voordelige merken. Deze snowboots zijn niet gemaakt van de meest luxe materialen en gefabriceerd door de grote namen op snowboot gebied, maar het zijn wel degelijke (en vaak mooie) snowboots die je voeten warm en droog houden in sneeuw en nattigheid.

A-merk snowboots met korting

Koop je liever snowboots van een bekend merk met korting? Kijk dan bij de aanbiedingen van snowboots voor goedkope A-merk snowboots.

Goedkope snowboots merken

Maar laten we hieronder eens kijken naar de altijd al voordelige aanbieders van snowboots. Ook op deze goedkope snowboots wordt online vaak korting gegeven.

Visions snowboots

Visons heeft een hele reeks goedkope snowboots voor dames, heren en kinderen. Deze schoenen zijn gemaakt van weer- en waterbestendige synthetische materialen en imitatiebont. Geen duur leer of duur natuurlijk bont dus, maar dat zie je niet en merk je wel aan de prijs. Het zijn prachtige winterlaarzen die onder de 50 euro worden aangeboden. Visions is een goed merk als je goedkoop snowboots wil kopen.

Hierboven staan drie van die Visions winterlaarzen maar het is maar een deel van het totale aanbod aan deze mooie maar goedkope snowboots voor dames, heren en kinderen. Kijk bij de aanbiedingen van Visions schoenen voor het hele aanbod en alle prijzen.

Scapino snowboots

Als je een paar voordelige snowboots zoekt moet je absoluut eens in de Scapino webshop kijken. De Scapinio shop is een geweldige winkel om snowboots goedkoop online te kopen. Bij de snowboots bij Scapino vind je een massa heel interessante goedkope snowboots van merken als Dunlop, Mountain Peak en Scapino’s eigen huismerk.

Voor drie tientjes heb je bij de Scapino webwinkel al een paar heel leuke goedkope snowboots die er goed uitzien.

Cortina snowboots

Het Duitse Cortina is een specialist in outdoor laarzen zoals snowboots en regenlaarzen. Meestal zijn schoenen van een specialist duur, maar deze snowboots zijn wel heel goedkoop, want menig paar is voor minder dan 25 euro verkrijgbaar.

Verwacht dan natuurlijk geen met schapenvacht gevoerde met de hand gemaakte kalfsleren laarzen, maar Cortina snowboots zijn wel laarzen waarmee je de sneeuw in kan zonder natte voeten te krijgen. Goede laarzen voor af en toe een besneeuwde dag in Nederland. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Zoek je snowboots van een wat duurder merk? Kijk dan bij de onderstaande snowboot tips.

Zie ook: Snowboots tips

Onderwerpen:
Goedkope snowboots, goedkoop, sneeuwlaarzen, dames, heren, kinderen.