Gola schoenen zijn schoenen van een legendarisch Brits merk. Schoenfabrikant Gola bracht al in 1905 zijn eerste voetbalschoenen op de markt. En vandaag de dag is Gola nog steeds een schoenmerk dat uitstekende schoenen maakt volgens de nieuwste technieken. Schoenen die helemaal van deze tijd zijn.

Gola schoenen tegenwoordig in vele modellen

Het assortiment Gola schoenen is echter in de loop der (vele) jaren veel breder geworden. Tegenwoordig maken ze veel meer dan alleen sportschoenen in het algemeen en voetbalschoenen in het bijzonder. Ballerina’s, espadrilles en laarzen zij voorbeelden van schoenen die Gola tegenwoordig maakt. Maar het zijn de Gola sneakers die het assortiment van dit Britse schoenmerk domineren.

Waar koop je goedkoop Gola schoenen in Nederland?

Gola schoenen zijn in Nederland vooral via internet te koop. Online is het complete assortiment aan Gola schoenen en laarzen verkrijgbaar. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Gola schoenen waar in Nederland je goedkoop Gola schoenen en laarzen kunt kopen.

Dit zijn online winkels met een groot assortiment Gola schoenen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Informatie Gola schoenen

Het merk schoenen Gola werd in 1905 in Engeland opgericht door  Joseph Leeson & Sons Limited Manufacturers. Ze begonnen meteen met de productie van voetbalschoenen. De naam Gola is waarschijnlijk een anagram van het woord Goal. Ruim 100 jaar na dato weet niemand dat echter meer helemaal zeker.

Gola voetbalschoenen

Later kwamen er ook Gola sportschoenen, sportkleding en sportbenodigdheden voor andere sporten. Voetbalschoenen bleven echter het meest belangrijk voor het Britse sportmerk dat in de jaren 60 en 70 de voetbalelftallen van Liverpool en Manchester United en vele individuele sporters sponsorde.

Gola sneakers

De eerste sneaker die Gola produceerde was de Gola Harrier. In 1968 kwam deze klassieke sneaker in de kleuren wit en groen op de markt. vandaag de dag is de Gola Harrier nog steeds te koop, in meer dan 40 kleur-varianten!

Kwaliteit Gola schoenen

De kwaliteit van Gola schoenen is erg hoog. De designs zijn creatief en Gola maakt gebruik van mooie kleurcombinaties. Je streft op de Gola sneakers veel vintage kleuren aan. Maar laat je daardoor niet op het verkeerde been zetten. Gola schoenen zijn qua techniek moderne schoenen. Ze worden volgens de laatste technieken gemaakt.

Tegenwoordig maakt Gola naast sportschoenen en sportartikelen niet alleen veel verschillende soorten schoenen voor heren en dames, maar ook kleding en accessoires als tassen en horloges.

Kijk bij de aanbiedingen van Gola schoenen bovenaan voor hun aanbod aan schoenen.

Zie ook: Sneakers aanbiedingen en tips

Onderwerpen:
Gola schoenen, Gola sneakers.