Golden Goose Deluxe Brand (GGDB) is een Italiaans schoenenmerk dat luxe sneakers voor dames, heren en in mindere mate ook sneakers voor kinderen maakt.

Het zijn design-sneakers van de hoogste kwaliteit die veel luxe en comfort bieden. In Nederland worden de Golden Goose Deluxe Brand sneakers verkocht door een klein aantal winkels en webshops. Hieronder vind je de beste online verkooppunten van Golden Goose sneakers.

Informatie Golden Goose Deluxe Brand (GGDB)

Het schoenmerk Golden Goose Deluxe Brand is in het jaar 2000 opgericht door Francesca Rinaldo and Alessandro Gallo, twee jonge creatieve ontwerpers uit Venetiƫ. Tot dat moment waren ze nog onbekend in de modewereld maar dat veranderde snel toen de eerste innovatieve en kunstzinnige creaties van Golden Goose op de markt kwamen. Met gun Golden Goose schoenen, kleding en mode-accessoires vestigde de beide designers al snel hun naam.

De Golden Goose sneakers worden gekenmerkt door een prachtige mix van modern design en een duidelijk vintage uitstraling. En wat de prachtige Golden Goose schoenen ook kenmerkt is de hoge kwaliteit en het eveneens hoge draagcomfort. Kosten nog moeite worden door Golden Goose Deluxe Brand gespaard om de ideale sneakers uit te brengen.

In diverse wereldsteden zoals Londen, New York, Milaan, Parijs, Amsterdam, Tokyo en Beijing, maar ook in St. Tropez en Beirut heeft Golden Goose Deluxe Brand flagshop stores. Daarnaast zijn deze luxe design-sneakers te koop in diverse winkels, zowel online als offline, zoals de bovengenoemde aanbevolen online schoenenwinkels.

Kijk voor de mooie GGDB sneakers in de hierboven genoemde winkel.

Zie ook: Tips sneakers

Foto’s: Golden Goose Deluxe Brand

Onderwerpen:
Golden Goose sneakers, GGDB schoenen, Golden Goose Deluxe Brand sneakers, Golden Goose schoenen.