Goliath is een merk schoenen dat sportieve schoenen maakt. Vooral sneakers, maar ook licht dragende veterschoenen die veel weg hebben van sneakers.

Goliath is een kleine producent van sneakers die zijn schoenen nog met aandacht en vooral veel vakmanschap maakt. De kwaliteit en het draagcomfort van deze sneakers ligt erg hoog.

Goliath is een Nederlands merk schoenen dat al sinds 1925 bestaat. Al van begin af aan heeft Goliath zich op sportieve schoenen en kleding gericht. In eerste instantie waren dat voetbalschoenen en cricketschoenen. In eerste instantie had de kleine schoenenfabriek in Tilburg de naam Adelaar, in 1973 werd er gekozen voor een meer internationale naam: Goliath.

We hebben helaas geen aanbevolen winkels voor Goliath sneakers in Nederland. Kijk bij de sneakers tips voor goede alternatieven.

Sportiviteit, stijl, passie, functionaliteit en schoonheid komt allemaal samen bij Goliath. Met vakmanschap worden deze eigenschappen gemixt tot prachtige sneakers die je altijd en overal kunt dragen.