Een gourmet is een fijnproever. Wat dat betreft is de naam van Gourmet schoenen goed gekozen. Gourmet schoenen zijn sneakers voor dames en heren die van mooie kleding houden. Echt coole sneakers!

Gourmet sneakers zijn net wat modieuzer en specialer dan de sneakers van andere merken. Fabrikant Gourmet Footwear mixt de moderne sneaker met traditionele Italiaanse kwaliteits-schoenen. Het resultaat zijn de bijzondere Gourmet sneakers.

Gourmet sneakers goedkoop kopen

Kijk bij de onderstaande online schoenenwinkels voor mooie aanbiedingen van Gourmet schoenen. Kijk wat er online in Nederland en België te koop is aan mooie Gourmet sneakers. Dit zijn de beste online winkels, met het mooiste aanbod aan Gourmet schoenen tegen de laagste prijs.

Er zijn momenteel geen Gourmet schoenen verkrijgbaar. Kijk bij Beste Sneakers Kopen voor de beste winkels voor aanbiedingen van andere sneakers.

Informatie Gourmet schoenen

Gourmet is een Amerikaans sneakermerk met Italiaanse roots en een hoofdkantoor in Hollywood. De Italiaan Greg Lucci richtte het schoenmerk in 2005 op. Daarvoor was Lucci actief als ontwerper van Adidas. Bij deze huidige concurrent ontwierp hij echter geen sneakers maar tassen en andere accessoires.

Naast Greg Lucci zijn Jon T. Buscemi (voorheen DC shoes) en Greg Johnsen verantwoordelijk voor het design van de fraaie Gourmet sneakers. Hun doel, het aanbieden van coole mooie sneakers tegen een scherpe prijs.

Gourmet sneakers zijn er zowel voor dames als heren. De collectie Gourmet schoenen omvat zowel hoge sneakers als lage sneakers.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle Gourmet schoenen in Nederland en België bij de beste en goedkoopste aanbieders.
Zie ook: