Graceland is een goedkoop maar verbazend trendy schoenenmerk. Graceland schoenen zijn in Nederland vooral bekend door door de schoenwinkels van Van Haren.

Graceland is een heel breed merk schoenen. Ze maken alle soorten schoenen voor dames, heren en kinderen. Graceland is een goedkoop merk dan alle schoenentrends op de voet volgt.

Hier koop je Graceland schoenen

Kijk hier voor aanbiedingen van Graceland schoenen

Hip, mooi, maar ook zeer voordelig

Graceland stelt je in staat schoenen te kopen die er hip en modern uitzien maar die toch heel weinig geld kosten. Onder de 20 euro heb je al een paar heel leuke schoenen. Natuurlijk haalt de kwaliteit het niet bij schoenen die vier keer zo duur zijn, maar bij Graceland hoef je niet na te denken voor je een extra paar schoenen koopt. En slecht zijn de Graceland schoenen beslist niet. De prijs/kwaliteit verhouding van dit goedkope merk schoenen is gewoon heel erg goed.

Van Haren

Graceland is een eigen merk van van Haren. Hoewel Van Haren bekend is als winkelketen is van Haren van huis uit een schoenenfabriek. In 1929 richtte Ivo van Haren deze fabriek in Waalwijk op. Hij maakt van zijn bedrijfje een imperium met meer dan 100 schoenenwinkels, fabrieken in Den Bosch, Waalwijk en Oosterbosch, een stikkerij in Belgiƫ en een eigen leerlooierij in Waalwijk.

Zoals zo veel Brabantse schoenenfabrieken krijgt Van Haren later moeite om te overleven. In 1985 wordt Van Haren Schoenen overgenomen door Deichmann Schuhe. Van Haren maakt dan deel uit van een groot internationaal concern dat ruim 3175 winkels in 22 verschillende landen heeft. Men schakelt over van eigen productie op het inkopen van schoenen, samen met Deichmann. De enorme omvang van het concern verklaart de lage prijzen. Als grootste schoenenaanbieder van Europa kan Deichmann lagere prijzen bedingen dan wie dan ook.

En dat merk je aan de prijzen van de Graceland schoenen. Kijk maar bij de hierboven genoemde aanbiedingen hoe goedkoop deze zijn.

Zie ook: Goede goedkope schoenen