Gravis is een sportief schoenmerk. Ze maken sportieve sneakers die er eenvoudig uitzien, maar waarin de nieuwste schoentechnieken verborgen zitten.

Gravis doet namelijk veel aan productontwikkeling en research. Er worden veel eisen gesteld aan Gravis schoenen, die daardoor altijd van topkwaliteit zijn.

Gravis schoenen worden gemaakt voor surfers, skateboarders en snowboarders, de doelgroepen waarop het fashionmerk Gravis zich richt. Maar het grote publiek heeft de Gravis schoenen ook ontdekt. Het zijn geweldige schoenen voor wie comfortabele sportieve sneakers met een coole uitstraling en van goede kwaliteit zoekt.

Kijk bij de aanbiedingen van Gravis schoenen, wat er aan Gravis sneakers en andere Gravis schoenen wordt aangeboden door de belangrijke schoenenwinkels in Nederland.

We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Gravis schoenen. Kijk bij de beste sneakers voor andere goede en hippe sneakers.

Gravis is een Japans merk schoenen dat vooral sneakers maakt. Het zijn geavanceerde schoenen van hoge kwaliteit. Gravis schoenen worden gemaakt van de beste materialen, ze ademen heel goed en hebben een voetbed met een perfecte demping (het Cloud 9 voetbed).

Naast sneakers en skateschoenen maakt Gravis ook slippers en tassen.

Foto’s: Gravis

Onderwerpen:
Gravis schoenen, Gravis sneakers.