Categorieën
Geen categorie

Greve schoenen. Ambachtelijk gemaakt

Greve is een Nederlands merk schoenen dat in 1898 in het voormalige schoenencentrum van Europa, de Langstraat bij Waalwijk, van start ging. Sindsdien worden daar de prachtige stijlvolle Greve schoenen gemaakt.

Greve is helemaal gespecialiseerd in herenschoenen, en richt zich binnen dat segment helemaal op nette stijlvolle schoenen en booties. De mooiste schoenen voor heren.

Hier kun je online Greve schoenen voordelig kopen

Hieronder vind je de beste online aanbieders van Greve schoenen. Bij deze online schoenenwinkels vind je het beste assortiment Greve schoenen tegen een lage prijs.

Stijlvolle herenschoenen

Met Greve schoenen heb je kwaliteit en schoonheid aan je voeten. Greve schoenen zijn nette geklede schoenen, maar ze zijn niet altijd klassiek te noemen. Zo maakt Greve naast zijn klassieke modellen ook mooie casual suède schoenen en stoere booties. Maar ook deze meer moderne Greve schoenen zijn zeer stijlvol.

De hoge kwaliteit van Greve schoenen

Greve schoenen zien er niet alleen prachtig uit. Het zijn ook herenschoenen van zeer hoge kwaliteit. Deze schoenen worden door vakmensen ambachtelijk gemaakt, met intensief handwerk en oog voor detail. Greve streeft altijd naar een passende duurzame schoen.

Greve schoenen komen niet voort uit massaproductie maar worden met zorg en liefde gemaakt. Dit zie je aan de schoenen, dat voel je als je Greve schoenen draagt en je merkt het uit het feit dat je vele jaren plezier hebt van een mooi paar Greve schoenen.

Kalfsleer zonder beschadigingen
Voor de Greve schoenen wordt gebruik gemaakt van kalfsleer uit de Alpen. Doordat er in de bergen geen gebruik gemaakt wordt van prikkeldraad is het leer uit deze gebieden gaver dan het leder van koeien uit de meeste andere gebieden.

Bij Greve werkt een snijmeester die bepaalt welk stuk leer op welke plek van de schoen wordt gebruikt. Hij let daarbij sterk op de vorm en de eigenschappen van het stuk leer om zo het ideale stuk leder te kiezen voor dat bepaalde deel van de schoen.

Handmatige werkwijze voor een perfecte schoen
Het leer wordt altijd geschalmd zodat de randen van het leder dun worden en zodoende vloeiend overlopen bij de stiknaden. De schacht wordt bij Greve schoenen nog steeds handmatig met tientallen spijkertjes om de leest gespannen.

Dit is een ambachtelijke werkwijze die nauwelijks nog voorkomt in de wereld. Hierdoor ontstaat een perfecte pasvorm die met machines nooit gehaald kan worden.

Kijk bij de aanbiedingen bij bovengenoemde aanbevolen online schoenenwinkels om deze luxe ambachtelijk gemaakte schoenen voor een lage prijs te kopen.

Foto’s: Greve

Onderwerpen:
Greve schoenen online, aanbieding, kopen, outlet, herenschoenen, Greve heren schoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *