Grisport (Gri-sport) is een Italiaanse producent van wandelschoenen, werkschoenen en bergschoenen, maar tegenwoordig ook van mooie casual schoenen. Italiaanse schoenfabrikanten vinden het design van hun schoenen erg belangrijk, en dat is bijvoorbeeld te zien aan de Grisport schoenen. Deze wandelschoenen zien er prachtig uit.

Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, want ook het comfort en de prestaties van Grisport wandelschoenen wordt veel aandacht besteed.

Grisport schoenen zijn geschikt voor lange wandelingen op hard en onverhard terrein. Naast de gewone wandelschoenen maken ze ook bergschoenen voor het echt zware werk.

Hier koop je goedkoop Grisport schoenen

Grisport schoenen zijn ondanks hun hoge kwaliteit heel betaalbare wandelschoenen en bergschoenen, kijk maar bij onderstaande aanbiedingen van Grisport schoenen. Hier vind je ook de aanbiedingen van andere goede Grisport schoenen zoals Grisport sneakers, instappers, werkschoenen en sandalen.

Informatie Gripsport schoenen

Grisport schoenen zijn gemaakt van de beste materialen. Bijvoorbeeld leer van topkwaliteit dat goed ademt en flexibel is. Of zoals cordura, een stof die uit nylon vezels wordt gemaakt en heel zwaar belast kan worden. Een ander materiaal dat je in Grisport schoenen veel tegenkomt is spo-tex, een membraam dat tussen verschillende lagen in de schoen wordt verwerkt. Spo-tex is een waterdicht materiaal dat goed ademt, heel belangrijk voor wandelschoenen. Ook de Gritex voering zorgt er voor dat Grisport schoenen sterk waterafstotend zijn en goed ademen.

De schoenzolen in Grisport schoenen worden gemaakt door Vibram. Deze schoenzolen zijn sterk licht en slijtvast. Ze geven veel grip, iets dat bij wandelschoenen en bergschoenen erg belangrijk is. Aan de hiel van Grisport schoenen zit een effectief sluitsysteem dat niet alleen de schoen goed afsluit maar ook extra ondersteuning geeft bij het afwikkelen van de voet.

Door een kussentje boven de neus van de schoen wordt de buiging tussen voet en tenen geoptimaliseerd wat meer comfort tijdens het lopen geeft. Het voetbed tenslotte is anatomisch, ademend en antibacterieel. Het laatste gaat nare voetengeur tegen.

Duurzame productie

Grisport staat niet alleen bekend om zijn goede comfortabele wandelschoenen en bergschoenen, maar ook om de duurzame manier waarop deze Grisport schoenen geproduceerd worden. Op de daken van de fabriekshallen staan zonnepanelen die bij elkaar dezelfde oppervlakte hebben als 3,5 voetbalvelden. Deze leveren voldoende energie voor de complete productie van de schoenen.

Kijk voor de Grisport schoenen (of Gri-sport schoenen zoals ze officieel heten) tegen een lage online prijs bij de aanbiedingen van de eerder genoemde aanbevolen online winkels.
Zie ook: