H3 Shoes is een Nederlands schoenenmerk uit de ‘schoenenstad’ Waalwijk. H3 Shoes maakt schoenen van synthetische materialen als kunstleer en kunst-suede.

H3 schoenen bewijzen dat met deze materialen heel mooie schoenen te maken zijn. H3 Shoes ontwikkelt zijn schoenen aan de hand van de laatste mode-trends, maar besteedt ook veel aandacht aan kwaliteit en pasvorm. H3 Shoes schoenen staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

H3 Shoes schoenen zijn niet langer te koop. Kijk op Schoenmaatvinder.nl voor andere leuke schoenen in jouw maat.

H3 Shoes maakt uitsluitend damesschoenen. Het aanbod aan H3 damesschoenen is echter groot en breed. H3Shoes levert ballerina’s, enkellaarzen, sandalen, slippers, pumps. kuitlaarzen, hoge laarzen en knielaarzen. De prijzen van H3 Shoes zijn laag. Dit komt vooral doordat H3 Shoes immitatieleer en immitatiesu√©de gebruikt voor al zijn schoenen en laarzen. Hierdoor ligt de kostprijs lager wat een gunstig effect heeft op de prijs van H3 schoenen en laarzen.

H3 Shoes is een label van schoenenfabrikant PS2009 uit Waalwijk. Zoals de naam al aangeeft is deze fabrikant van schoenen in 2009 opgericht. In 2016 is het bedrijf opgeheven.