Haflinger is één van die Duitse merken die heerlijk comfortabele pantoffels en sloffen maakt. In het geval van Haflinger zijn dat sloffen van vilt en zuiver scheerwol. Er zijn Haflinger pantoffels voor dames, heren en kinderen.

Haflinger pantoffels en sloffen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten. Het zijn heerlijke huisschoenen. Warm en comfortabel.

Waar kun je Haflinger pantoffels goedkoop kopen?

Diverse grote schoenenwinkels in Nederland en België verkopen daarom Haflinger sloffen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Haflinger pantoffels voor meer informatie en de prijzen van deze heerlijke pantoffels van wol.

Haflinger Paul sloffen

Haflinger maakt meerdere series pantoffels waarvan de Haflinger Paul serie het meest bekend is. Deze Haflinger Paul pantoffels zijn gemaakt van vervilt wol en beschikken over een flexibele latex zool en een wollen kraag die er voor zorgt dat de warmte in de pantoffel blijft. Door de hoge kraag blijven bij deze pantoffels ook de enkels heerlijk warm. Iets dat bij andere pantoffels vrijwel nooit het geval is.

Andere Haflinger sloffen en pantoffels

In Nederland zijn deze Paul sloffen de meest bekende Haflinger pantoffels, maar deze fabrikant maakt nog meer pantoffels en sloffen. Andere bekende sloffen van dit merk zijn de Haflinger Grizzly (een klassieke pantoffel in klompvorm van zuiver scheerwol), de Haflinger Walktoffel (een pantoffel van elastisch wol dat zich om de voet sluit als een tweede huid) en de Haflinger Hüttenschuh (een Paul slof zonder voetbed).

Informatie Haflinger pantoffels

Haflinger pantoffels worden al meer dan 80 jaar gemaakt. De fabriek is te vinden in Goslar in het Harz gebergte (Duitsland). Al sinds het begin maakt Haflinger voor zijn sloffen gebruik van natuurlijk materialen, zoals scheerwol, vilt, kurk en latex. Naamgever van het merk is het Haflinger paard dat bekend staat om zijn uithoudingsvermogen. Iets dat overeenkomt met de pantoffels die lang meegaan een duurzaam zijn.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Haflinger pantoffels en Haflinger sloffen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer pantoffels