Hanwag schoenen zijn uitstekende outschoenen. Hanwag wandelschoenen zijn zeer geschikt voor wandelingen in de bergen en in het bos, maar ook voor stadswandelingen. Het zijn geweldige outdoor-schoenen voor zowel ruig terrein als asfalt.

Hanwag schoenen worden niet op de lopende band gemaakt, maar ze worden in Europa door gespecialiseerde medewerkers met zorg en vakmanschap gemaakt.

Hanwag schoenen voordelig online kopen

Informatie Hanwag wandelschoenen

In 1921 begon HANs WAGner in het plaatsje Vierkirchen in het zuiden van Duitsland een schoenfabriekje waar hij hoge en lage bergschoenen en werkschoenen ging produceren. Hanswag is altijd een gespecialiseerd schoenenmerk gebleven. Een echte specialist op het gebied van wandelschoenen en bergschoenen die op een ambachtelijke manier gemaakt worden door deskundig personeel van de beste materialen.

Een specialist als Hanwag maakt niet alleen outdoorschoenen en wandelschoenen van de zeer hoge kwaliteit maar ze doen ook veel aan het ontwikkelen en verbeteren van de schoenen. Zodoende is Hanwag een merk outdoorschoenen dat al tientallen jaren aan de kop staat.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Hanwag schoenen tegen de laagste prijs.

Foto: Hanwag

Onderwerpen:
Hanwag wandelschoenen, outdoor schoenen, bergschoenen, outdoorschoenen, Hanwag schoenen.