Hanwag is een fabrikant van zeer goede outdoor-schoenen. Ze maken wandelschoenen, trailschoenen, bergschoenen en klimschoenen.
Vooral in de bergschoenen en wandelschoenen voor de wat zwaardere terreinen blinkt Hanwag uit. Hanwag schoenen zijn van hoge kwaliteit.

Aanbiedingen van Hanwag schoenen bij de beste winkels

Vooral mensen die hoge eisen stellen aan hun wandelschoenen kiezen voor Hanwag schoenen. Ze zijn geschikt voor lichte en zware wandelingen. In het bos en in de bergen. Hanwag schoenen koop je bij sportwinkels, schoenenwinkels en outdoorwinkels.

Kijk bij de onderstaandeĀ aanbiedingen van Hanwag schoenen voor het aanbod van de beste winkels in Nederland en BelgiĆ« op dit gebied.

Goedkoop Hanwag schoenen online kopen

Bij onderstaande winkels kun je het beste terecht voor Hanwag schoenen. Hier vind je aantrekkelijke aanbiedingen van een groot aantal Hanwag wandelschoenen en Hanwag bergschoenen.

Hanwag schoenen, met zorg gemaakt

Hanwag combineert de modernste technieken met traditioneel handwerk voor echte vakmensen. Op deze manier kan Hanwag de hoge kwaliteit garanderen die dit merk in outdoor-schoenen biedt.

Hanwag is altijd een echte specialist in bergschoenen en wandelschoenen gebleven. De productie van deze wandelschoenen en bergschoenen vindt volledig in Europa plaats.

Veel ervaring in het maken van bergschoenen

HANs WAGner is de oprichter van Hanwag. Deze telg uit een schoenmakers-familie richtte in 1921 zijn eigen schoenmerk op. Zijn fabriekje stond in het plaatsje Vierkirchen waar het bedrijf nog steeds gevestigd is.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Hanwag schoenen voor het aanbod aan deze goede bergschoenen en wandelschoenen bij de beste winkels.

Zie ook:


Onderwerpen:
Hanwag wandelschoenen, Hanwag bergschoenen, outdoor schoenen.