De naam doet anders vermoeden, maar Harris schoenen zijn Italiaanse schoenen. Harris schoenen zijn herenschoenen die helemaal ambachtelijk met de hand worden gemaakt.

Harris schoenen zijn nette herenschoenen van de allerbeste kwaliteit. Handgemaakte leren veterschoenen, boots en sneakers voor mannen met stijl.

Harris schoenen goedkoop online kopen

Diverse bekende Nederlandse schoenenwinkels verkopen Harris schoenen online. Hieronder vind je een overzicht van de beste winkels waar je Harris schoenen kunt kopen. Online schoenenwinkels met het grootste aanbod aan Harris schoenen online tegen de laagste prijs.

Begonnen met sterke schoenen voor het leger

In 1913 begon Harris als fabrikant voor schoenen voor het Italiaanse leger. Harris schoenen kregen een goede reputatie vanwege hun lange levensduur. Ook als ze gebruikt werden in extreme omstandigheden gingen Harris schoenen lang mee.

Deze goede kwaliteit hebben Harris schoenen nog steeds, maar met de legerkistjes van toen hebben de huidige nette schoenen van Harris niets meer te maken.

Kantoorschoenen, nette schoenen en stijlvolle sneakers

Tegenwoordig zijn Harris schoenen heel andere schoenen. Het zijn nu nette stijlvolle schoenen voor heren. Schoenen die vaak op kantoor worden gedragen, maar Harris heeft ook een groot en breed assortiment nette stijlvolle Harris sneakers voor heren.

Zodoende kun je nu Harris herenschoenen zowel zakelijk als in je vrije tijd dragen.

Mooie stijlvolle herenschoenen

Het design en de uitstraling van Harris schoenen is netjes en klassiek. Het schoeisel is stijlvol, maar van trends trekt het schoenenmerk Harris zich niets aan.

Het zijn tijdloze schoenen, erg populair voor zakelijk gebruik, maar door hun pittige prijs niet voor iedereen weggelegd.

Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor het aanbod aan Harris schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels in Nederland en Belgiƫ. Goedkoop worden deze exclusieve herenschoenen nooit, maar dit zijn de laagste prijzen.

Onderwerpen:
Harris schoenen online, Harris herenschoenen, Harris sneakers, outlet, aanbieding, heren.