Het Duitse schoenmerk Hassia behoort tot de allergrootste fabrikanten van damesschoenen. De hoge kwaliteit van Hassia schoenen en laarzen is daar een belangrijke reden voor. Maar ook het hoge draagcomfort. Hassia schoenen zijn gezonde schoenen voor je lichaam.

Duitse kwaliteit en Duits comfort

Zoals de Italiaanse fabrikanten van damesschoenen en dameslaarzen uitblinken in design en vakmanschap, zo profileren de Duitse merken zich met hun schoenen met een bijzonder hoog draagcomfort en een hoge kwaliteit.

Hassia is daarin een echt Duits schoenmerk. Zeer comfortabele schoenen, gezond en in het geval van Hassia ook nog eens met een luxe, elegante (bijna niet-Duitse) uitstraling.

Hassia schoenen goedkoop in Nederland en Belgiƫ kopen

Hassia schoenen en Hassia laarzen worden dan ook in Nederland en Belgiƫ door een groot aantal schoenenwinkels verkocht.
Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Hassia schoenen bij welke winkels je deze damesschoenen en dameslaarzen voordelig kunt kopen.
De winkels hieronder bieden namelijk online het grootste aanbod aan Hassia schoenen goedkoop aan. Als je Hassia schoenen of laarzen wilt kopen zijn dit de beste winkels waar je kunt slagen.

Comfortabele en gezonde schoenen

Zoals we al schreven Hassia schoenen zijn comfortabele en gezonde schoenen om te dragen. Ze zijn gemaakt van zacht en soepel leer, zijn geheel met leer gevoerd en het zachte voetbed is uitneembaar en te vervangen door je eigen zolen.
Ook zijn veel Hassia schoenen in diverse wijdtematen verkrijgbaar. Comfort is heel belangrijk bij Hassia schoenen.

Een grote keuze uit damesschoenen

Bij Hassia valt ook veel te kiezen. Of je nu op zoek bent naar sneakers of naar laarzen, naar pumps of naar klittenbandschoenen, maar sandalen of naar booties, Hassia heeft ze voor je.
Kijk maar bij de aanbiedingen hierboven naar alle mooie en goede Hassia schoenen.

Een rijke geschiedenis

De geschiedenis van Hassia schoenen gaat terug tot 1884, al heette de fabrikant toen nog Wallerstein & Liebmann. Onder de naam Hassia verkopen ze sinds 1949 schoenen.

Kijk bij de aanbevolen winkels bovenaan dit artikel voor alle online winkels die goedkoop Hassia schoenen en Hassia laarzen verkopen.

Onderwerpen:
Hassia schoenen, verkooppunten, Hassia laarzen, damesschoenen.