Havaianas slippers worden beschouwd als de beste teenslippers die je kunt kopen. Havaianas slippers zijn gemaakt van een geheime combinatie van rubbersoorten.
Hierdoor zijn Havaianas teenslippers reukloos, huidvriendelijk, comfortabel, flexibel en heel sterk.
Bovendien zijn de teenslippers desondanks best goedkoop.
Hier alle informatie over Havaianas slippers, sandalen en andere Havaianas schoenen en de winkels waar je deze schoenen goedkoop kunt kopen.

Hier kun je Havaianas schoenen goedkoop kopen

Onderstaande winkels hebben een groot aanbod aan Havaianas slippers en andere Havaianas schoenen tegen lage prijzen.

Havaianas is een merk met internationale allure. Niet alleen worden deze slippers en schoenen over de hele wereld verkocht, ook zijn deze Braziliaanse slippers gebaseerd op Japanse sandalen en hebben ze hun naam ontleent aan het Amerikaanse Hawaï, Havaianas betekent Hawaiaansen (vrouwen van Hawaï).

Teenslippers gebaseerd op Japanse sandalen

Om met Japan te beginnen. Als voorbeeld voor de eerste Havaianas deden de Japanse Zori sandalen dienst. De naam Havaianas is afgeleid van Hawai. Dat was in de jaren 60, toen Havaianas het levenslicht zag, de favoriete vakantiebestemming van rijke Brazilianen.

Het principe van de Havaianas slippers is een gouden greep gebleken. Miljoenen mensen over de hele wereld dragen Havaianas slippers. En hoewel de basis van de teenslippers meestal hetzelfde is, is er een heel brede variatie aan Havaianas teenslippers in verschillende kleuren en met verschillende prints. Ook zijn er versies met versieringen als kralen of Swarovski-kristallen.

Andere zomerse Havaianas schoenen

Naast teenslipper maakt en verkoopt Havaianas tegenwoordig ook instappers, ballerina’s, espadrilles en andere zomerschoenen. Ook accessoires als zonnebrillen, strandtassen en badlakens worden tegenwoordig door Havaianas uitgebracht.

Maar de basis voor het merk is nog altijd met grote voorsprong hun teenslippers. Havaianas was de eerste die deze rubberen slippers maakten, en hoewel er nu vele grote concurrenten zijn blijven Havaianas slippers de beste teenslippers en staat het merk wereldwijd met afstand op de eerste plaats als het op slippers aankomt.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels om deze Havaianas teenslippers goedkoop te kopen.

Zie ook: Tips en aanbiedingen slippers

Onderwerpen:
Goedkope Havaianas slippers, Havaianas teenslippers,  goedkoop, Havaianas schoenen.