Op het eerste gezicht zien Heelys er uit als leuke maar normale kinderschoenen, maar gewoon zijn Heelys schoenen allerminst. In Heely schoenen zitten namelijk wieltjes verborgen. Met één klik bevestig je een wieltje onder de schoen en je roetst weg op je Heelys schoenen met wieltjes.

Heelys schoenen koop je bij diverse bekende winkels. Deze schoenen met wieltjes zijn goedkoop te koop bij diverse online schoenenwinkels (kijk hier voor de aanbiedingen).

Je vindt bij deze winkels ook leuke Heelys schoenen met lichtjes en wieltjes.

Informatie Heelys schoenen

Heelys schoenen zijn in korte tijd razend populair geworden, zowel bij jongens als bij meisjes. Maar wat wil je ook, een op het oog gewone schoen die je ook als skates kunt gebruiken. Zo heb je je skates altijd aan je voeten! Kijk maar in het filmpje hier onder.

Heelys schoenen met wieltjes zijn er vanaf maat 30 en bij sommige modellen lopen de beschikbare maten zelf op tot boven maat 47. Er zijn dus ook Heelys schoenen met wieltjes voor volwassenen. De keuze uit verschillende varianten is enorm. Er zijn vele tientallen verschillende Heelys schoenen met wieltjes.

Ook als je niet skate met de Heelys heb je een paar coole schoenen. Het zijn namelijk ook nog eens hele mooie skateschoenen / sneakers om te zien.

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je alle Heelys schoenen tegen een aantrekkelijke prijs.

Zie ook:

Foto’s: Heelys

Onderwerpen:
Heelys schoenen, Heeleys kinderschoenen, schoenen met wieltjes kinderen, jongens, meisjes.