Helly Hansen schoenen en laarzen zijn een begrip in de outdoor wereld. Helly Hansen maakt enkellaarzen, snowboots, sneakers, waterschoenen, wandelschoenen, bergschoenen en andere outdoor schoenen die berekend zijn op zware omstandigheden.

Helly Hansen laarzen en schoenen kopen

Helly Hansen schoenen en laarzen kom je vooral tegen in outdoor-winkels, maar ook online bij enkele grote webshops.Hieronder vind je de beste winkels om Helly Hansen schoenen en laarzen te kopen.

Bovenstaande online winkels bieden het beste assortiment Helly Hansen schoenen tegen de laagste prijzen aan. Bol.com heeft het grootste aanbod. Kies daar om de Helly Hansen schoenen en Helly Hansen laarzen te zien voor damesmode, herenmode of kindermode.

Helly Hansen schoenen zijn outdoor schoenen en outdoor laarzen waarmee je alles aankan, van zeer hoge kwaliteit, die er ook nog eens heel mooi en sportief uitzien. En Helly Hansen schoenen en laarzen zijn goed te betalen, vooral als je ze met korting kunt aanschaffen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Helly Hansen schoenen bij de bovenstaande winkels.

Helly Hansen schoenen en laarzen bestaan nog niet zo heel lang. Pas in 2004 nam het Noorse outdoor-merk voor het eerst schoenen in zijn collectie op. Het merk Helly Hansen bestond toen al meer dan 125 jaar. Maar zijn achterstand in schoeisel heeft Helly Hansen snel goedgemaakt. Tegenwoordig is er een heel ruime keuze uit Helly Hansen laarzen en Helly Hansen schoenen.

Informatie Helly Hansen schoenen

In 1877 stopte de Noorse zeekapitein Helly Hansen Juell met varen en hij begon een fabriekje dat beschermende kleding als oliejassen en broeken voor de zeevaart maakte. Deze kleding produceerde hij van grof linnen dat in de lijnolie was gedrenkt. Je kunt dus rustig stellen dat Helly Hansen al in 1877 een echt outdoor merk was dat kleding maakte om mensen tegen de elementen van de natuur te beschermen. Wat dat betreft is er bij Helly Hansen in meer dan 125 jaar niet veel veranderd, nog steeds beoefenen veel klanten van Helly Hansen de watersport als hobby.

Zo heeft Helly Hansen veel waterschoenen en waterdichte laarzen en schoenen in de collectie. Maar ook veel snowboots. Iets dat ook niet vreemd is voor een Noors merk. En de laatste jaren gaat Helly Hansen ook steeds meer sneakers en enkellaarzen produceren. De overeenskomst van al deze Helly Hansen schoenen en laarzen is een bijzonder mooi en sportief uiterlijk en een hoge kwaliteit.

Er zijn Helly Hansen laarzen en schoenen voor dames en heren.

Kijk voor meer informatie en alle prijzen van Helly Hansen schoenen en laarzen bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.
 
Onderwerpen:
Helly Hansen laarzen, outdoor schoenen, dames, heren, snowboots, wandelschoenen.