Heren laarzen zijn helemaal in deze winter. Er is dan ook veel keuze aan heren laarzen in alle soorten. Hoge herenlaarzen, lage herenlaarzen, bontgevoerde herenlaarzen, ook voor mannen valt er veel te kiezen op het gebied van laarzen.

Wij kijken hier naar de beste merken heren laarzen. We geven informatie over deze merken en wijzen je de weg naar goedkope aanbiedingen van al deze laarzen voor heren.

Hieronder kijken we vooral naar de merken die lage heren laarzen en booties voor mannen maken. Ben je om zoek naar wat hogere warme winterlaarzen voor mannen? Kijk dan bij de beste merken snowboots heren. Voor hoge mannen laarzen kun je het best kijken bij het artikel over beste merken lange laarzen voor heren.

Beste laarzen en laarsjes heren

Blackstone
Als je lage heren laarzen zoekt moet je vooral eens in de collectie Blackstone heren laarzen kijken. Hier vind je vele tientallen verschillende herenlaarzen en booties. Maar weinig merken bieden zoveel keuze uit verschillende korte laarzen voor heren. De stijl van Blackstone heren laarzen is stoer en mannelijk. Blackstone is een Nederlands merk schoenen dat ook internationaal aan de weg timmert.

Panama Jack
Panama Jack is een echt outdoor-merk. Dat is duidelijk te merken aan de Panama Jack heren laarzen. De laarzen van dit merk zijn stoer en bestand tegen zware omstandigheden. Het zijn robuuste laarzen die lang mooi blijven, ook al worden ze onder zware omstandigheden gedragen. De Panama Jack laarzen voor heren zijn over het algemeen korte laarzen (booties).

Timberland
Het Amerikaanse Timberland is één van de grootste schoenmerken ter wereld. Van oorsprong is Timberland een outdoor-merk. Dat kun je nog goed zien aan de stijl van hun heren laarzen. Het zijn stoere laarzen om te zien. Ook Timberland maakt voor heren vooral booties, maar ook voor hogere winterlaarzen of snowboots kun je bij dit merk terecht.

UGG Australia
Bij UGG denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan de bekende vachtlaarsjes voor vrouwen, maar vergis je niet, UGG Australia maakt ook een grote hoeveelheid heren laarzen in tal van stijlen. Van sportieve booties tot warme snowboots. Natuurlijk hebben de meeste van deze heren laarzen wel een voering van schapenvacht. Het blijven immers Uggs!

Sendra
Heel goed merk voor wie lage herenlaarzen (booties) zoekt. Sendra maakt ze volop. De stijl van Sendra is stoer, veel van hun laarzen zijn in western-stijl. Het Spaanse Sendra is wereldwijd één van de meest belangrijke merken op het gebied van laarzen en laarsjes, zowel voor vrouwen als voor mannen.

HUB
Dit Nederlandse schoenmerk maakt heel mooie booties, snowboots en enkellaarzen voor heren. Sportief en stoer. HUB zelf beschrijft hun schoenen en laarzen als urban. Hippe schoenen en laarzen voor in de stad. Modieus en hip. Maar dat betekent niet dat de HUB heren laarzen bang zijn voor een beetje modder, integendeel!

Palladium
Palladium is een Frans merk schoenen dat wereldberoemd is om zijn halfhoge laarzen. Deze stoere veterboots zijn er zowel voor vrouwen als mannen. De Palladium heren laarzen zijn laag of halfhoog en van uitstekende kwaliteit. Ooit voorzag Palladium de soldaten van het vreemdeling legioen van laarzen, en hun heren laarzen zijn nu nog steeds heel populair bij avonturiers.

Red Wing
Red Wing is een Amerikaanse fabrikant van werkschoenen en werklaarzen die ook heel mooie, sterke en zeer stoere heren laarzen maken. De collectie is niet zo heel uitgebreid, maar de kans dat deze sterke heren laarzen je bevallen is wel groot.

Zie ook: De beste booties voor heren

Foto’s: Red Wing laarzen heren

Onderwerpen:
Herenlaarzen, laarzen heren, laarsjes voor heren, goede laarzen mannen.