Welke man loopt er nou niet graag op sneakers? Deze vrijetijdsschoenen zijn licht en comfortabel om te dragen en zien er sportief uit.

Sneakers kunnen er ook heel verzorgd uitzien, want er zijn ook merken die heel modieuze sneakers of heel nette sneakers voor mannen maken. Wij kijken hier naar de beste schoenmerken die sneakers voor heren in diverse stijlen maken.

Het aanbod aan herensneakers is enorm. Wil je liever meteen naar een overzicht met het totale aanbod aan sneakers voor heren? Ga dan naar de aanbiedingen van sneakers. Hier vind je de aanbiedingen van alle herensneakers bij de belangrijke schoenenwinkels en sportwinkels in Nederland.

Hieronder enkele van de beste merken sneakers voor heren. Dit zijn echte aanraders als je als man een paar mooie en comfortabel zittende sneakers van goede kwaliteit zoekt.

New Balance
Het Britse New Balance is een merk schoenen dat prachtige sneakers voor heren maakt. Deze herensneakers zijn niet alleen goed herkenbaar aan de N op de schoen maar ook aan hun sportieve modieuze stijl. Hoewel New Balance weinig aan reclame en sponsoring doet produceren ze wekelijk tienduizenden paar schoenen. New Balance is een merk schoenen dat erg in opkomst is. Als je hun sneakers ziet en draagt weet je waarom.

Vans
Vans sneakers zijn helemaal hot. Niet verwonderlijk want het coole Amerikaanse merk (dat uit de wereld van de skaters, surfers en boarders komt) maakt prachtige sneakers, waaronder ook veel sneakers voor heren. Het aanbod is zeer groot, en de kwaliteit erg goed. Dat moet ook wel want Vans heeft altijd schoenen gemaakt voor doelgroepen die het uiterste van de schoenen vroegen. Naast skaters en boarders zijn dat de militairen uit het Amerikaanse leger, want Vans maakt ook al tientallen jaren voor hen schoenen.

Boxfresh
Boxfresh zijn echte herensneakers, want dit Britse merk schoenen maakt uitsluitend sneakers voor heren. Boxfresh is als een echt streetwear schoenenmerk opgezet, maar ze maken tegenwoordig naast coole urban sneakers ook meer geklede (nette) sneakers voor heren.

D.A.T.E.
Liefhebber van echte vintage sneakers voor heren? Bekijk dan de sneakers van het Britse schoenmerk D.A.T.E. eens. Het zijn heel mooie retro sneakers die de stijl en sfeer van de jaren zeventig uitademen. D.A.T.E. stelt hoge eisen aan de kwaliteit van hun sneakers en dat is goed te merken. Van een paar D.A.T.E. sneakers heb je lang plezier. Er zijn D.A.T.E. sneakers voor heren, dames en kinderen.

Replay
Replay is een modemerk dat bekend staat om zijn trendy en sportieve kleding. Die kenmerken zijn ook van toepassing op de vele mooie sneakers voor heren die door Replay Footwear worden gemaakt. Replay maakt tegenwoordig alle soorten schoenen, maar sneakers nemen binnen hun schoenencollectie een heel belangrijke plek in. Niet verwonderlijk want deze sportieve casual schoenen passen helemaal bij de Replay-stijl.

D’Acquasparta
Ben je op zoek naar echt modieuze stijlvolle sneakers voor heren? Probeer dan de sneakers van D’Acquasparta eens. Dit Italiaanse merk schoenen maakt zijn sneakers met de hand. Deze sneakers zijn parachtige casual schoenen in Italiaanse stijl, heel anders dan de sneakers die uit Duitsland, Amerika of Japan komen. Heel stijlvol!

Converse
Het Amerikaanse Converse is evenals Vans een grootheid op het gebied van sneakers. De keuze uit Converse sneakers voor heren is enorm. Het zijn echte Amerikaanse sneakers om te zien, gebaseerd op basketbalschoenen. Converse sneakers zijn razend populair, en dan te bedenken dat het merk in 2003 ten dode leek opgeschreven. Alleen doordat Nike de schoenfabrikant overnam kon Converse overleven.

Gaastra
Ook in Nederland worden prachtige sneakers voor heren gemaakt. Gaastra (sinds 2000 eigendom van het eveneens Nederlandse McGregor) heeft een steeds groter groeiende collectie herensneakers. Deze sneakers passen helemaal bij de casual stijl van dit van oorsprong Friese lifestylemodemerk dat ooit begon als zeilmakerij en later groot werd als fabrikant van zeilkleding.

Meer goede merken sneakers voor heren

En dan heb je natuurlijk nog de vele bekende sportmerken als Nike, Adidas, Puma, Reebok, K-Swiss, Onitsuka Tiger en Asics. En andere goede sneakermerken als Munich, Kawasaki, Bjorn Borg, Cruyff en Hummel.

Foto: D’Acquasparta sneakers heren


Onderwerpen:
Beste sneakers heren, mooiste sneakers mannen, comfortabele herensneakers, aanbiedingen sneakers heren.