De meeste mannen vinden het erg belangrijk dat de kleding die ze dragen comfortabel zit. Dat geldt ook voor hun schoenen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat heren-sneakers massaal gekocht en gedragen worden.

Vrijwel ieder schoenmerk heeft dan ook wel heren-sneakers in hun collectie. Bijvoorbeeld lichte zomerse sneakers voor het zomerseizoen en stevige hoge herensneakers voor de winter. Wij kijken hier naar de beste heren-sneakers.

Wil je weten wat er allemaal aan heren-sneakers te koop is? Kijk dan eens bij de aanbiedingen van sneakers bij de sneakers voor heren. In dit overzicht vind je het aanbod aan herensneakers bij de beste schoenenwinkels en sneakerwinkels in Nederland.

Vele soorten sneakers

De term sneakers is een ruim begrip. Aanvankelijk werd de benaming gebruikt voor schoenen met zachte zolen. Het Engelse woord ‘sneaker’ kun je in het Nederlands vertalen als ‘sluiper’. Vroeger hadden alle schoenen harde zolen zodat je iemand altijd kon horen aankomen. De eerste sneakers maakte daar een eind aan.

Tegenwoordig is sneaker meer een benaming voor een een casual schoen. Ze kunnen gemaakt zijn van canvas of van leer, en ze kunnen er uit zien als een sportschoen of als een dichte zomerschoen. Ook tussen de van sportschoenen afgeleide sneakers zit veel verschil. Veel sneakers zijn van tennisschoenen afgeleid, en die zien er heel anders uit dan sneakers die een basketballschoen of een voetbalschoen als basis hadden. Ook skateschoenen (bijvoorbeeld DVS,), badmintonschoenen (Kawasaki), ateletiekschoenen (Nike), hardloopschoenen (New Balance), wandelschoenen (Camel Active) en andere sportschoenen hebben aan de basis van vele sneakers gestaan.

Goede merken heren-sneakers

Kijk in het overzicht van beste merken sneakers wat momenteel de topmerken in sneakers zijn. In dit overzicht vind je veel sportmerken zoals Adidas, Nike, Asics, Onitsuka Tiger, Puma, Le Coq Sportif en Lacoste. Maar ook sneakerspecialisten als Vans, Converse, D.A.T.E., Skechers, Munich en Creative Recreation.

Zie ook: Tips beste sneakers kopen

Kijk in het overzicht voor de mooiste aanbiedingen van heren-sneakers.


Onderwerpen:
Herensneakers, aanbiedingen sneakers voor heren, lage sneakers mannen, hoge sneakers, heren-sneakers.