Herenkleding voor zakelijk gebruik wordt steeds kleuriger. Stropdassen, colberts en overhemden mogen tegenwoordig best een kleurtje hebben als je op klantbezoek gaat. De schoenen bleven daarbij altijd wel achter. Maar er komen nu ook steeds meer herenschoenen met kleur die geschikt zijn om onder werkuren te dragen.

Floris van Bommel, Van Lier, Giorgio en meer fabrikanten van smaakvolle nette herenschoenen leveren hun schoenen niet meer alleen in het zwart en bruin maar ook in kleuren als blauw en groen, en we komen zelfs nette herenschoenen in het geel en rood tegen.

Casual herenschoenen met kleur

Nog veel meer kleur treffen we aan bij de casual herenschoenen. Sneakers voor heren zijn kleuriger dan ook. Deze trend werd ingezet door de gekleurde voetbalschoenen die je tegenwoordig overal op de voetbalvelden ziet. Zwarte voetbalschoenen worden nauwelijks nog gedragen. In navolging van deze kleurige voetbalschoenen is er een enorme keuze gekomen uit sneakers in alle kleuren. Nagenoeg alle beste sneaker merken maken ze.

En dan zijn er nog de zomerschoenen zoals slippers, espadrilles en sandalen die in alle kleuren en met kleurige prints te koop zijn. Maar ook bij de herenschoenen voor herfst en winter worden steeds meer kleur. Bijvoorbeeld blauwe herenlaarsjes, maar vaak zijn het ook alleen gekleurde details op de herenschoenen die wat kleur in de donkere maanden brengen.

Tip: Gebruik de Schoenmaatvinder om de mooiste schoenen in jouw schoenmaat te vinden.

Onderwerpen:
Herenschoenen kleur, gekleurde herenschoenen, schoenen heren kleur.