Hi-Tec schoenen zijn mooie sportieve schoenen van topkwaliteit. Hi-Tec is een groot Brits sportmerk dat outdoorschoenen, wandelschoenen en casual schoenen zoals sneakers en sandalen maakt.

Waar koop je voordelig online Hi-Tec schoenen?

Hi-Tec schoenen zijn in Nederland te koop bij diverse bekende sportwinkels, schoenenwinkels en warenhuizen. Hieronder vind je de beste verkooppunten van Hi-Tec schoenen. Deze online winkels hebben de beste collecties en rekenen online de laagste prijzen.

Hi-Tec Sports is in 1974 in Engeland opgericht door de Nederlandse wereldburger Frank van Wezel. Tegenwoordig is het één van de grootste merken op het gebied van sportschoenen en outdoorschoenen. Hi-Tec Sports heeft een jaaromzet van 250 miljoen dollar.

Hi-Tec wandelschoenen

In Nederland is Hi-Tec ondermeer bekend als hoofdsponsor van de Vierdaagse in Nijmegen (ze hebben ook veel goede wandelschoenen in hun collectie) en je kent ze natuurlijk omdat je Hi-Tec schoenen in veel sportwinkels en schoenenwinkels ziet staan. Soms tegen heel aantrekkelijke prijzen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Hi-Tec schoenen van de bovenstaande aanbevolen online winkels.

Hi-Tec squashschoenen

Hi-Tec Sports werd in 1974 in Engeland door de Nederlander Frank van Wezel opgericht. Hi-Tec was de eerste die een speciale squash schoen op de markt bracht. Deze Hi-Tec Squash Classic was een enorm succes en wordt nog steeds gemaakt en verkocht. Inmiddels zijn er meer dan 19 miljoen paar van deze squashschoenen verkocht!

Met dit succes legde Frank van Wezel de basis voor wat nu een groot internationaal sport- en outdoor-merk is. Hi-Tec schoenen zijn te koop in meer dan 85 landen en ze hebben vestigingen overal ter wereld. Hun jaaromzet van 250 miljoen dollar is enorm.

Hoewel Hi-Tec tegenwoordig ook kleding verkoopt zijn de Hi-Tec schoenen nog steeds het meest belangrijk. Hi-Tec verkoopt veel wandelschoenen en outdoorschoenen, maar ook hardloopschoenen, snowboots en indoor-sportschoenen. Ook hebben ze mooie sportieve Hi-Tec sneakers in hun schoenencollectie.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Hi-Tec schoenen voor alle Hi-Tec schoenen bij de Nederlandse winkels en hun prijs.

Zie ook: Goede wandelschoenen

Onderwerpen:
Sportschoenen, Hi-Tec wandelschoenen, outdoor schoenen, Hitec schoenen, hiking schoenen.