Hoge hakken zijn stijlvol, elegant en vrouwelijk. Helemaal speciaal wordt het als deze high heels ook nog eens superscherp zijn. Hier kijken we naar high heels met stiletto hakken.

Kijk eens bij de aanbiedingen van high heels met stiletto hakken voor een overzicht van mooie damesschoenen met haarscherpe hoge hakken (naaldhakken). Scherp als een stiletto!

Voordelen en nadelen

Stiletto’s zijn niet de meest gezonde schoenen om op te lopen. En bezitters van een parketvloer zien je liever niet binnenkomen. Maar schoenen met stiletto-hakken staan meestal wel ongelofelijk stijlvol.

Je benen zien er met hoge hakken langer en slanker uit. Kleine propperige vrouwtjes transformeren tot femme fatales met ellenlange benen.

En dan het loopje. We geven toe, het vergt wat oefening en ervaring, maar als je het lopen op stiletto hakken onder de knie hebt kun je er ongelofelijk sexy op lopen.

Comeback in de seventies

Damesschoenen met hoge stiletto-hakken zijn niet altijd populair geweest. In de jaren vijftig waren ze zeer populair maar in de tweede helft van de jaren zestig verdwenen de stiletto’s van de straat. Pas aan het eind van de jaren 70 doken ze weer volop in het modebeeld op. En sindsdien zie je de high heels met stiletto hakken best vaak. Onder een sexy jurkje, maar ook gewoon onder een jeans of onder kleding voor het werk.

Verschillende high heels schoenen

Stiletto hakken kom je tegen bij diverse soorten damesschoenen. Bij pumps en sandalen, maar ook bij dameslaarzen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van schoenen met stiletto hakken voor de mooiste schoenen met hoge hielen.


 
Onderwerp:
Hierboven vind je aanbiedingen van enkele honderden schoenen met hoge hakken. Ook wel stiletto hakken genoemd. Deze hoog gehakte schoenen, high heels schoenen, heb je in vele soorten en modellen. Bij de aanbiedingen vind je goedkoop pumps met stiletto hakken, high heels sandalen maar ook laarsjes en laarzen met hoge hakken.