HIP is de hippe merknaam van de Nederlandse schoenfabrikant Pinocchio & Hip. Dit uit twee Brabantse schoenfabrikanten voortgekomen fusiebedrijf maakt onder het label HIP kinderschoenen die in Nederland worden ontworpen.

HIP schoenen zijn ook echt hip. HIP ontwerpt trendy kinderschoenen en maakt deze van materialen van hoge kwaliteit.

Want HIP schoenen zijn kinderschoenen met een hoge kwaliteit en met een perfecte pasvorm.

Waar kun je HIP schoenen goedkoop kopen?

HIP kinderschoenen voor meisjes en jongens zijn in Nederland ruimschoots verkrijgbaar. Veel schoenenwinkels en kindermodewinkels verkopen HIP schoenen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van HIP schoenen voor hun interessante aanbiedingen.

Dit zijn de beste winkels voor HIP kinderschoenen, met een groot aanbod en lage prijzen:

Hippe kinderschoenen

HIP weet er keer op keer in te slagen met hippe vooruitstrevende kinderschoenen te komen. En dat terwijl het heel gevarieerde stijlen aan kinderschoenen betreft.

Soms modern, soms klassiek. Soms stoer, soms lief. Maar altijd hebben HIP schoenen de uitstraling die bedoeld was. HIP schoenen zijn schoenen waarin modebewuste kinderen graag gezien worden.

Veel keuze uit mooie kinderschoenen voor meisjes en jongens

De variatie aan HIP schoenen is groot. Het betreft een groot aantal verschillende modellen voor jongens en meisjes. HIP maakt onder andere luchtige slippers en sandalen voor de zomer en warme vachtlaarzen en snowboots voor de winter.

Maar natuurlijk ook sneakers, ballerina’s, korte laarzen, klittenbandschoenen en nog veel meer kinderschoenen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen waar je deze Hip schoenen en laarzen voor kinderen voordelig kunt kopen.

Zie ook:

Onderwerpen:
Hip schoenen zijn hippe kinderschoenen voor jongens, en meisjes. Hip kinderschoenen zijn  jongensschoenen en meisjesschoenen van goede kwaliteit. Hip is een schoenmerk van de Nederlandse schoenfabrikant Pinocchio & Hip. Kijk hier voor aanbiedingen van Hip schoenen bij de beste winkels in Nederland.