Wil je er deze zomer hip bijlopen met hippe slippers? Ben je uitgekeken op eenvoudige teenslippers en Birkenstocks?

Wij kijken hier naar enkele goede merken die hippe slippers voor dames maken. Mooie stijlvolle elegante slippers. Hip en vrouwelijk.

Aanbiedingen hippe slippers dames

Het betreft trendy slippers met mooie versieringen als stoffen bloemen, kralen, studs en mooie details. Hieronder vind je de beste merken op dit gebied. Wil je liever een overzicht van alle slippers? Kijk dan bij het overzicht met aanbiedingen alle slippers voor dames.

Hierin vind je het aanbod aan slippers van alle belangrijke schoenenwinkels van Nederland.

Aanbevolen merken voor leuke hippe damesslippers

Hoewel je in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen nog veel meer leuke slippers vind willen we je vooral even wijzen op onderstaande slippermerken voor als je leuke hippe slippers zoekt.

Lazamani slippers
Lazamani is HET merk voor als je hippe slippers voor dames zoekt. Hoewel het Nederlandse schoenmerk Lazamani ook andere soorten damesschoenen maakt, zijn het hun hippe slippers die Lazamani beroemd gemaakt hebben.

Lazamani slippers zijn heel originele damesslippers. Ze zijn vaak heel rijk versierd. Als je hippe slippers zoekt moet je vooral de Lazamani slippers dames eens bekijken.

Gabor slippers
Het grote en bekende Duitse schoenmerk Gabor maakt damesschoenen in alle soorten en maten. Ook de keuze aan slippers en sandalen is bij Gabor groot. In de uitgebreide collectie Gabor slippers zitten veel standaard slippers, maar ook heel veel mooie en unieke modellen.

Michael Kors slippers
Michael Kors schoenen zijn designer-schoenen. Bij zo’n merk verwacht je geen 13-in-een-dozijn slippers. Hoewel niet alle Michael Kors slippers even uniek en origineel zijn er ook bijzonder hippe en originele Michael Kors slippers te koop. Soms zijn deze Michael Kors slippers echte kunststukjes, precies hetgeen je van een designer als Michael Kors wilt zien.

Ugg slippers
Bij Ugg denk je waarschijnlijk aan de vachtlaarzen van het Australische schoenmerk, maar Ugg biedt veel meer soorten schoenen. Bijvoorbeeld heel hippe slippers voor dames. Ugg Australia biedt een ruime keuze uit hippe damesslippers in diverse stijlen. Zowel teenslippers als badslippers / sportslippers. Soms sportief, soms heel modieus. Uniek zijn bijvoorbeeld de hippe slippers voor dames met een schapenvacht hielband of een schapenvacht wreefband. Hoe Ugg wil je het hebben!

Bugatti slippers
Bugatti heeft een grote naam opgebouwd als fabrikant van stijlvolle schoenen voor dames en heren. Daarbij hebben we het niet over het Franse sportautomerk maar over de Duitse schoenfabrikant die al sinds 1928 bestaat.

Bugatti is een merk schoenen dat de mode op de voet volgt en continue de nieuwste trends en ontwikkelingen in zijn schoenen verwerkt. Dat geldt ook voor de modieuze Bugatti slippers voor dames. Standaard teenslippertjes kom je bij Bugatti niet tegen.

Rieker slippers
Het Zwitserse Rieker staat om haar schoenen die bijzonder licht en comfortabel zijn. Dat geldt ook voor de Rieker slippers. Het zijn ideale slippers voor mensen die comfortabele slippers zoeken, maar het zijn ook verbazend hippe slippers. De Rieker slippers zijn veel modieuzer en origineler dan je van een degelijk comfortmerk als Rieker zou verwachten.

Bjorn Borg slippers
Op zoek naar hippe badslippers voor dames? Kijk dan eens bij de Bjorn Borg slippers. Bjorn Borg heeft van de sportieve maar absoluut niet trendy badslipper een mooie hippe slipper voor dames weten te maken. Met luxe materialen, hippe prints en een luxe afwerking weet Bjorn Borg van badslippers mooie hippe slippers voor dames te maken.

Choizz slippers
Zijn bovenstaande hippe slippers voor dames je allemaal veel te duur? Kijk dan eens in de collectie van het schoenmerk Choizz. Dit is een goedkoop merk schoenen dat ook hippe goedkope slippers voor vrouwen en meisjes maakt. Choizz slippers zijn mooie slippers voor weinig geld.

Meer goede merken slippers

Dit is maar een kleine greep uit de goede merken die hippe slippers voor dames maken. Kijk bij de beste merken slippers voor nog veel meer aanraders.

Foto bovenaan: Lazamani teenslippers

Onderwerpen:
Hippe slippers dames, trendy damesslippers, hippe teenslippers vrouwen, hippe badslippers.