Högl (in Nederland ook wel geschreven als Hoegl) is een Oostenrijks merk dat mooie damesschoenen van hoge kwaliteit maakt. Hogl schoenen zijn modieuze damesschoenen met een hoog draagcomfort.

Hogl schoenen zijn echte damesschoenen zoals pumps, modieuze sandalen, sandalettes. enkellaarsjes en ballerina’s, maar ook damessneakers en snowboots.

De prijzen van Hogl schoenen en laarzen zijn erg vriendelijk. De schoenen zijn in Nederland bij diverse winkels te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Hogl schoenen bij deze aanbevolen webshops.

De online schoenenwinkels bieden een heel mooie collectie Hogl schoenen aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Informatie Hogl schoenen

Hogl heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het maken van schoenen. Kwaliteit en draagcomfort staan hoog in het vaandel bij deze Oostenrijkse fabrikant van damesschoenen.

Alle materialen voor de schoenen worden met veel zorg geselecteerd en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om tot een duurzame schoen met een optimaal draagcomfort te komen.

Je kunt het Made by Högl logo dan ook gerust zien als een kwaliteitszegel.

De pasvorm van Hogl schoenen en Hogl laarzen is optimaal en een zacht bovendeel en een lichte flexibele zool zorgen voor veel draagcomfort.

Ook het speciale softline loopvlak draagt daar sterk aan bij.

Maar ook het uiterlijk van de Hogl schoenen en laarzen wordt niet vergeten. Het merk volgt de nieuwste trends op de voet en meerdere malen per jaar een nieuwe collectie uit.

Het zijn mooie vrouwelijke schoenen om te zien. Elegant en stijlvol.

Hogl is een groot internationaal merk schoenen, met een omzet van 100 miljoen euro per jaar en circa 1.000 medewerkers. 90% van hun schoenen wordt buiten Oostenrijk verkocht. Hogl schoenen en Hogl laarzen zijn te koop in meer dan 30 landen.

Hogl is eigendom van de Lorenz Shoe Group waaronder ook de Duitse schoenmerken Hassia en Ganter vallen.

Kijk bij de eerdere genoemde beste online schoenenwinkels voor de online verkooppunten voor alle mooie Hogl schoenen in Nederland.

Onderwerpen:
Hoegl schoenen, dames, Hogl schoenen, Högl damesschoenen.