Hot Ice biedt warme laarzen voor de winter, maar ook luchtige sandalen en instappers voor de zomer. Hot Ice is een veelzijdig Nederlands merk schoenen en laarzen.

De Hot Ice schoenen en laarzen kenmerken zich door een jonge en dynamische stijl. Het zijn vaak originele schoenen die zich goed laten combineren met tal van outfits. Zowel casual als zakelijk.
Let op! We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Hot Ice schoenen en laarzen. Kijk bij Poelman schoenen voor mooie alternatieven van dezelfde fabrikant.

Over Hot Ice schoenen

De Nederlandse ontwerpers van Hot Ice volgen nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen en leveren daardoor keer op keer ontwerpen voor moderne hippe schoenen af. Deze schoenen worden vervolgens door vakmensen in Portugal gemaakt. Het gevolg zijn mooie hippe schoenen en laarzen van hoge kwaliteit die tegen heel mooie scherpe prijzen worden aangeboden in de Nederlandse schoenenwinkels.

Hot Ice is gespecialiseerd in schoenen en laarzen voor dames. Herenschoenen kom je in het assortiment van Hot Ice niet tegen. De meeste ontwerpen zijn vrouwelijk maar stoer.

Laarzen voeren de boventoon in het assortiment van Hot Ice, maar ook mooie sandalen, pumps en zomerse instappers worden door Hot Ice geleverd.

Hot Ice is een label van de Nederlandse schoenenfabrikant Poelman.