Zijn pantoffels saai? Daar kun je over redetwisten. Maar één ding is zeker Hot Potatoes pantoffels zijn absoluut NIET saai. Dit Spaanse pantoffelmerk onderscheidt zich van anderen met sloffen die origineel en soms zelfs grappig zijn. Maak hier kennis met Hot Potatoes sloffen.

Online Hot Potatoes pantoffels goedkoop kopen

Hot Potatoes maakt leuke pantoffels voor dames, heren en kinderen. Vooral de Hot Potatoes sloffen voor dames en kinderen hebben een vrolijke en niet zelden humoristische uitstraling. Leuke teksten en grappige cartoonfiguren sieren veel van deze Hot Potatoes pantoffels. Kijk bij de beste winkels hieronder voor al deze leuke designs.

Pantoffels voor dames, heren en kinderen

Voor dames en meisjes biedt Hot Potatoes naast grappige sloffen ook heerlijk zachte pantoffels. Fluffy gevoerd, comfortabel zacht en warm. De modellen voor jongens bevatten vaak stoere teksten en cartoons. De Hot Potatoes pantoffels voor heren zijn vaak wat minder uitgesproken, maar wel mooi en vaak origineel om te zien. En ook met de kwaliteit van Hot Potatoes pantoffels is niets mis, integendeel!

De kwaliteit van al deze Hot Potatoes schoenen is goed. De pantoffels zijn voorzien van een anatomische inlegzool waardoor ze comfortabel en gezond zijn om te dragen. De zolen zijn gemaakt van gerecycled rubber. Deze zolen zijn dusdanig sterk en bieden voldoende grip dat het geen probleem is als je op deze pantoffels naar buiten loopt. Wat ook handig is: Hot Potatoes sloffen kunnen gewoon in de was.   

Hot potatoes?

Maar waarom heten deze pantoffels Hot Potatoes? Wat hebben sloffen met hete aardappelen te maken? Niets! Maar in Spanje worden gaten in een sok potatoes genoemd. En met een paar lekkere sloffen aan je voeten heb je helemaal geen last van die gaten Ver gezocht? Best wel, maar toch past deze maffe merknaam prima met de maffe uitstraling van veel Hot Potatoes pantoffels.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor alle leuke Hot Potatoes pantoffels voor dames, heren, meisjes en jongens.

Zie ook: Meer tips pantoffels