House of Harlow 1960 maakt damesschoenen die elegant en supervrouwelijk zijn. Het design van deze schoenen kent veel hippie-invloeden uit de jaren 60. House of Harlow schoenen zijn origineel, excentriek en hippie-chique.

Deze damesschoenen zijn hippie en gipsy, maar ook stijlvol en stoer urban. Wat aan de buitenkant minder zichtbaar is, maar wel degelijk aanwezig bij House of Harlow schoenen is de hoge kwaliteit. HofH besteedt niet alleen veel aandacht aan het uiterlijk van de schoenen en laarzen maar ook aan de kwaliteit en duurzaamheid.

Kijk hier voor aanbiedingen van House of Harlow 1960 schoenen

Onderstaande online winkels bieden het beste assortiment House of Harlow schoenen tegen de laagste prijzen aan.

Informatie House of Harlow

De vrouw achter het modemerk House of Harlow 1960  is Nicole Richie, een adoptiedochter van zanger Lionel Richie, die bekend werd van de reality-soap The Simple Life. In deze televisieserie speelde ze samen met haar beste vriendin Paris Hilton de hoofdrol.

Haar bekendheid door deze serie gebruikte Nicole Richie om onder de naam House of Harlow 1960 met een serie sieraden, parfums, zonnebrillen en andere modeaccessoires te komen. Later kwamen daar ook House of Harlow schoenen en tassen bij.

Inmiddels is House of Harlow 1960 uitgegroeid tot een internationaal bekend modemerk dat alle soorten kleding, sieraden, brillen, schoenen, laarzen, tassen en andere mode voor dames maakt.

House of Harlow schoenen zijn origineel en soms zelfs excentriek te noemen. Kijk hierboven voor de aanbiedingen.

Onderwerpen:
House of Halow schoenen, House of Harlow 1960 schoenen, damesschoenen.