Bunnies schoenen zijn kinderschoenen die er voor zorgen dat kinderen niet alleen op een verantwoorde maar ook op een hippe manier hun eerste stapjes zetten. Bunnies schoenen (officieel BunniesJR schoenen) zijn er voor de allerkleinsten tot en met de peuterleeftijd.

Hier kun je voordelig online Bunnies schoenen kopen

Onderstaande webshops verkopen de Bunnies kinderschoenen / BunniesJR schoenen online tegen aantrekkelijke prijzen. Vaak met een hoge online korting.

Informatie Bunnies kinderschoenen

Er zijn speciale Bunnies kinderschoenen voor kleintjes die alleen nog maar liggen, voor hen die gaan kruipen, voor de eerste stapjes en voor kinderen die al rondstappen om de wereld te verkennen.

Bunnies schoenen zijn er voor jongens en meisjes tot een jaar of drie. Het zijn hippe kinderschoenen voor de allerkleinsten die uit dezelfde stal komen als de populaire Brakkies en Braqeez schoenen. Ook de meisjesschoenen van Twins en de jongensschoenen van Trackstyle komen bij het moederbedrijf van BunniesJR (Van Gastel Shoes) vandaan.

Bunnies schoenen zijn zowel hip als goed voor de kindervoeten. En ze zijn heel betaalbaar, kijk maar bij de aanbiedingen van Bunnies schoenen bij de bovenstaande online winkels.


Babybunnies (maat 18 t/m 23)
Bunnies schoenen zijn er in verschillende series voor verschillende leeftijdsgroepen. De Babybunnies zijn er voor de kleinste kinderen. Deze kinderschoenen zijn gemaakt van zachte leersoorten en er is veel aandacht aan de zooltjes besteed. Deze binnenvoering is soepel en heerlijk zacht. Omdat te kleine schoenen op die leeftijd heel slecht voor de ontwikkeling van de voeten zijn wordt er bijzonder veel aandacht aan de pasvorm besteed.

Flexbunnies (maat 23 t/m 25)
Flexbunnies zijn de Bunniesjr schoenen voor kinderen die de eerste stapjes gaan maken. Daarvoor geven goede kinderschoenen extra steun bij de hiel en dat doen de Bunnies schoenen van deze serie dus ook. De loopzool van deze kinderschoenen is extreem buigzaam en de zooltjes zijn bijzonder flexibel. Ook is er extra aandacht besteed aan schokdemping en grip, en ook bij deze Bunniesjr schoenen zijn gemaakt van heel zacht leer.

Stapbuddies (maat 20 t/m 26)
Deze Bunnies schoenen zijn er voor kinderen die al rondstappen. Deze Bunnies hebben soepele, slijtvaste en stevige zolen. Ze zijn gemaakt van sterke maar zachte materialen. De stijl van deze hippe kinderschoenen is helemaal gericht op jongens en meisjes van deze tijd.

Leuk om te weten

  • Bunnies (officieel BunniesJR geheten) werd opgericht door twee broertjes Van Gastel uit een echte schoenmakersfamilie uit Kaatsheuvel. Ze waren pas 15 toen ze hun plannen waar begonnen te maken.
  • Negen jaar later werd het echt serieus toen 9 jaar later hun drie oudere broers zich er ook mee gingen bemoeien. Onder de merknaam Benjamin werden kinderschoenen gemaakt.
  • Als reactie op de enorme populariteit van Italiaanse schoenen op dat moment werd de naam al snel veranderd naar Beniamino. Vervolgens dacht iedereen dat deze hippe kinderschoenen van hoge kwaliteit uit Italië kwamen in plaats van uit Brabant.
  • Begin jaren 70 kwam er als tweede merk Bunnies bij. Bunnies schoenen waren kinderschoenen in breedtematen. Het betrof vrolijk gekleurde schoenen die waanzinnig populair waren.
  • In de jaren 90 leken de Bunnies schoenen echter uit de winkels te verdwijnen. De reputatie van gezonde vrolijke kinderschoenen was het tegenovergestelde van hip, en kinderen weigerde nog langer Bunnies te dragen. De Bunnies schoenen leken ten dode opgeschreven.
  • Een nieuwe generatie Van Gastel bracht redding. Marcel en Sjef van Gastel maakte van Bunnies hippe schoenen en kwamen met een hele serie nieuwe labels met de naam Braqeez, Brakkies en Twins & Trackstyle. De kinderschoenen met breedtematen werden vanaf dat moment onder het laatste label verkocht. Bunnies schoenen verdwenen een tijdje, om onlangs weer een comeback te maken als label voor hippe kinderschoenen voor jongens en meisjes tot een jaar of drie.

Zie ook: Meer beste kinderschoenen

Onderwerpen:
Hier vind je de aanbiedingen van Bunnies schoenen (officieel BunniesJR schoenen) bij de beste en goedkoopste schoenenwinkels in Nederland. Er zijn Bunnies kinderschoenen voor  jongen, meisje en baby. Deze Bunnies kinderschoenen zijn van hoge kwaliteit, zowel de Bunnies jongensschoenen als de Bunnies meisjesschoenen en de Bunnies babyschoenen.

Foto: Bunnies Jr