Cassis Côte d’Azur is een Frans merk schoenen dat is vernoemd naar een stadje aan de Franse zuidkust. Cassis schoenen zijn modieuze damesschoenen. De collectie Cassis Côte d’Azur schoenen bestaat vooral uit sandalen, enkellaarsjes en instappers.

Cassis schoenen zijn heel mooie damesschoenen met modieuze vrouwelijke uitstraling. Het zijn hippe unieke schoenen van hoge kwaliteit. Elegante en stijlvolle schoenen ook. Sierlijk en mondain. Maar ook verbazend betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Cassis Côte d’Azur schoenen.

Informatie Cassis Côte d’Azur schoenen

Cassis Côte d’Azur is in 2009 opgericht. Het is echt Frans modemerk, gespecialiseerd in damesschoenen. Cassis schoenen zijn uitermate modieus en vrouwelijk. De sierlijke vormen van de vrouwelijke voet vormen de basis waarvan de designers van Cassis Côte d’Azur uitgaan. De Cassis Côte d’Azur schoenen en laarzen hebben daardoor niet alleen een bijzonder goede pasvorm, maar ze vormen ook een geheel met je lichaam als je ze draagt.

Cassis Côte d’Azur maakt damesschoenen in vele modellen. In de zomercollectie vind je heel veel sandalen, maar ook veel instappers zoals ballerina’s en espadrilles. Zomerse schoenen die bij een merknaam als Cassis Côte d’Azur passen. Maar ook de enkellaarsjes van het merk zijn erg populair. En even modieus en goed van kwaliteit als alle andere Cassis schoenen.

Onderwerpen:
Cassis schoenen, Cassis Cote d’Azur, laarsjes, sandalen, pumps.

Productselectie: Amazon